Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce i nie wiem jak

Ubranka na allegro, jakie ceny dac?

Polecane posty

Gość chce i nie wiem jak

Mam duzo ubran z ktorych wyrosly dzieci i chcialabm je powystawiac, nie bardzo jednak wiem jakie dac ceny, czy po 5 zl za bluzki, 10 za spodnie i 15 za zestawy sukienka +sweterek czy koszulka + spodnie bedzie ok? Ubrania sa w stanie idealnym i bdb, z sieciowek typu zara, h&m, gap

Gość zrob jak piszesz
daj licytacje, jak ciuchy fajne, to beda sie zabijac :-P

Gość chce i nie wiem jak
no wlasnie licytacje chce dac, tyle ze nigdy jeszcze nic nie sprzedawalam na all i nie wiem czy mi to ktos bedzie licytowal, mam ponad 100 pozytywnych komentarzy jako kupujacy, nie wiem czy to bedzie wiarygodne dla potencjalnego kupujacego?

Gość ujkyti7
jaki masz roizmiar tych ubran?

Ja w zeszłym roku wystawiałam ubranka niemowlęce też w bdb stanie za połowę ceny zakupu i wszystkie poszły :) ludzie nie dowierzają że mogą kupić na prawdę porządne rzeczy za 5 zl skoro nowe kosztują np 50 zł :) wystawiałam je kilka razy, ale w końcu wszystkie poszły za taką cenę jak zamierzałam. Oczywiście dostałam mnóstwo maili z propozycjami kupna za śmiesznie niską cenę, po odmowie dostawałam nawet niegrzeczne maile z wyzwiskami...w końcu biedota poczuła sie wkurzona że nie dostanie za bezcen...ale w końcu ktoś kupił i umówiłam sie z tą osobą że teraz będę jej zawsze pierwsze proponować poza allegro i kupuje ode mnie prawie wszystko co mam po moim dziecku :) na allegro już by mi sie nie chciało wystawiać po tych wszystkich obraźliwych mailach...jak sobie pomyślę kto tam kupuje :o

Wstaw zdjęcia to ocenimy :D "Za ile" to ciężko tak na ślepo stwierdzić ;) Dużo zależy w jakim stanie są ciuchy oraz czy aukcja przyciągnie uwagę :_)