Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kiwi

czy kiwi 1988

Polecane posty

Gość do do kiwi 1988.
Ha ha ha nie jestem gruba ha ha ha. Jak masz super figurę to co ty robisz na forum dla odchudzających się? Sama autorko napisałaś, że chciałaś dołączyć do jakiejś grupy, a niestety dla ciebie kiwi jest w topikach odchudzających się. To nie pisz hipokrytko, że gruba nie jesteś. "to nie pisz,,," napisała ci żebyś spadała ogólnie z forum, a nie ze swojego topiku. Jak chciałaś założyć swój to dlaczego na temat kiwi? Napisze ci jeszcze raz. Kiwi pojawia się w topikach gdzie dziewczyny się smae odchudzają bez programów dietetycznych typu sb czy dukan. A dlatego te topiki upadają bo dziewczynom się nie chce ciągnąc swoich diet.

Gość miska -fiska
Kiwi jest wulgarna i jest na bakier z ortografia.To jej ''wazenie"doprowadza mnie do smiechu.Matka dwojga dzieciat,perfekcyjna pani domu,a ciagle siedzi na necie.Troche schudla,ale jak mozna bylo sie tak zapasc -taka waga przy tym wzroscie to na granicy smierci.Tez jestem mala,rodzilam,ale jak przekraczam 73 zapala mi sie czerwone swiatelko.

Gość to nie pisz,,,
ten topik nadaje sie do kosza dajcie spokoj kiwi jest w porzo

jak tak dalej będziecie poświęcać swój czas mojej osobie a nie diecie to Was przegonie w tych waszych perfekcyjnych wagach 50+:D

Gość rita dw
daj ci boze zdrowia

Gość kjshdgdvc
Kiwi, no i gdzie się podziewasz? Nawet swój topik opuściłaś, a tak najeżdżałaś na inne dziewczyny, że nie są wytrwałe.