Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieski pisak

co ten facet mówi

Polecane posty

Gość niebieski pisak

http://www.youtube.com/watch?v=whTwjG4ZIJg czy może mi ktos dokładnie powiedzieć o czym ten facet gada od 3.29 min cały ten jakby watek ...za boga nie mogę tego poskładać a nam to napisać dokładnie co on gada

Gość ehnoeh
ogolnie mowi o umiejetnoscia prezentacyjnych

Gość ehnoeh
od 3.20 zaczyna sie temat jak wazne sa przerrywniki i pazuza w mowieniu . Pauza jest najwaznejsza rzeczą jaką mozesz zrobić. I potem zaczyna sie mowa ciała tzw klucz. Mezczyzni odgrywaja mowe ciała i przybieraja postawe troszeczke rozna od kobiet

Gość ehnoeh
jakis tam jony ciagle mowi z jedna reka w kieszeni, to nie jest dobry przyklad mowcy trzymanie rak w kieszeni to nie jest dobre.Jesli trzesie kieszeniami ludzie ktorzy na niego patrza nic nie slysza ale zapewne wyglada to tak ze myslisz co masz w kieszenia moze jakies monety itp. musimy miec wolna przesterzen dla rąk a nie podciagac sobei spodnie kieszeniami w gore i w dol. Blokujesz tym mozliwosc przekazu.

Gość ehnoeh
trzymajac rece w kieszeni.

Gość ehnoeh
bill clinton zawsze mowi do ludzi trzymajac reke a wlasciwie palec wskazujacy . W rzeczywsictosci powoduje to problem w gestykulacji ,ale jesli by mu chcowac ten plalec juz jego przekaz nie bylby taki dosadny i tutaj zart chowa palec i mowi" nie miałem romasu z monika lewinski" potem zaczyna mowic o mowcach na podium

Gość ehnoeh
nie wiem czy wogole czytasz to co pisze, ale nie widze odzewu wiec nie wiem czy jest sens abym pisała dalej jak ja to rozumiem. Moge sie myslic wszak angielskiego znam moze troszeczke tylko.

Gość ehnoeh
tak swoja droga nie latwiej ci poszukac poradnikow dotyczacych prezentacji w jezyky polskim , jest ich mase . Po co sie tak meczyc

Gość niebieski pisak
dzięki wielkie za pomoc! niesteś nie oceniona. wiesz ja musze to przerobić gdyż mam to jako cześc pracy zadanej.obejrzeć opisać plus stworzyć woje komentarze