Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjhgfyuhijkmnbgvcfdfgyuhjkl;jh

Lepiej otworzyc gabinet kosmetyczny czy salon fryzjerski?

Polecane posty

Gość bjhgfyuhijkmnbgvcfdfgyuhjkl;jh

jw. Nie wiem w którym kierunku się kształcic. Dodam, że to będzie jednoosobowa działalnosc, będę pracowac tam sama.

Gość doktora Fiutancja
kosmetyczny z salonem masażu

Gość wg mnie fryzjerski
.

Gość lalinnkkaa
bardziej dochodowy będzie salon połączony, spa, od razu z fryzjerem i solarium i sauną. kobitki będą mogły wszystko zrobić w jednym miejscu.

Gość jestem autorką tego topiku
Sprawdzam czy mogę już posty dodawac bo wcześniej nie mogłam.

O mogę. :D Więc tak: Bardzo spodobał mi się pomysł gabinetu kosmetycznego z masażem. :) Jednak przypominam, że będę pracowac sama. :P Chyba jednak bardziej widzi mi się ten salon fryzjerski, ale nie jestem do końca zdecydowana. Chodzi mi np. o to, że do kosmetyczki nie każdy chodzi nawet od czasu do czasu (nie znam żadnej osoby, oprócz siebie która do kosmetyczki chodzi regularnie ani nawet tylko czasami, powaga:O ), za to do fryzjera czasami trzeba pójsc chociażby po to, żeby od czasu do czasu podciąc końcówki, uczesac się na wesele, zrobic trwałą (chyba wszystkie sąsiadki moje mają :D i ogólnie często spotykam tą fryzurkę), czasami kogoś najdzie na pasemka to raczej sam sobie nie zrobi, więc chyba każdy czasami jest zmuszony pujsc do fryzjera a do kosmetyczki niekoniecznie. :P Chociaż przyznam, że np włosy farbuję sama, podcinam i cieniuję no i na 'wyjścia' też się czeszę sama, ale może to kwestia tego, mówiąc nie skromnie, że ja po prostu to umiem robic. :P Doradźcie dziewczyny, podajcie mi jakiś argument, że jedno jest lepsze od drugiego.

Widzę, że więcej jest na kosmetyczny. :)

Gość eccccccccccccc
jesli bedziesz sama to lepiej fryzjerski, wiecej osob chodzi do fryzjera niz do ksometyczki, tym bardziej, ze czesto sa polaczone.

Moim zdaniem fryzjerski. Kosmetycznych jest bardzo dużo i nie każdy do nich chodzi. A jeśli jesteś dobrą fryzjerką to będziesz miała klientki,.

Dzięki za odpowiedzi. :P Kurcze i tak się jeszcze zdecydowac nie mogę. :P

Gość moim zdaniem fryzjerski
moja bratowa jest fryzjerka, ma wlasny salon fryzjerski i pracuje sama, radzi sobie, ma stale klientki, dodatkowo ma jeszcze solarium i jest ok, przez pewien czas aby poszerzyc uslugi zatrudnila do siebie kosmetyczke, przygotowala jej osobne stanowisko do paznokci, henny, depilacji, makijazu itp i musiala zrezygnowac, bo do niej jako fryzjerki ludzie przychodzili a do kosmetyczki to juz nie, a dodam, ze ta kosmetyczka bardzo dobrze robila, a i tak nie bylo chetnych, ludzie bardziej wola chodzic do fryzjera niz kosmetyczki, choc to moze tez zalezy od miasta, nie wiem, bo ona raczej w malym miescie ma ten zaklad...

Gość Lady Diva 69
Kosmetyczno- fryzjerski z salonem masażu i agencją towarzyską plus night club. A najlepiej- zrezygnuj z kosmetyczno- fryzjerskiego i od razu załóż burdelik.