Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzinny dylemat

Pazerna szwagierka

Polecane posty

Gość Rodzinny dylemat

Mam problem z szwagierką!! Otóż rodzice mojego męża podzielili między nas a ją i jej męża pieniądze z sprzedanej działki. Ona bogato się wżeniła i ma kasy jak lodu. My natomiast nie mamy źle ale mogła by nam odstąpić sumę 60 tys. Oni mają pieniądze a my dorabiamy się do tego powiedziałem jej to a ona zrobiła awanturę nabuntowała rodziców i ja wyszłam na złą. Dodam że ona nie jest po ślubie tylko mają dzieci a my jesteśmy po ślubie i mamy również dzieci

Gość dlabajbaj
Czy aby na pewno to szwagierka jest pazerna?

Gość Rodzinny dylemat
Tak bo mogłaby odstąpić dobrze wie, że urządzamy się. Do tego każe nazywać swojego faceta mężem a nie ma ślubu!!! To nam bardziej należą się te pieniądze.

Gość moja jest lepsza
prowo :-0

Gość dlabajbaj
Rodzice jednakowo traktują swoje dzieci - dali po połowie. Dlaczego ktoś miałby to tobie oddawać?

Gość Rodzinny dylemat
Tak ale chodzi o zasady wie ze nam sa bardziej potrzebne jej facet którego nazywa mężem ma kasę!!! jak lodu ponieważ bogato wżeniła się w rodzinę

Gość dlabajbaj
To tak, jakbym miała co miesiąc oddawać siostrze częśc swojej pensji, bo ona mniej zarabia i ma więcej dzieci.

Gość dfrhnyjmjkhik,
Ja mam biednych rodziców i biednego partnera, więc te pieniądze są jeszze bardziej potrzebne mnie. Gdzie podać dane do przelewu?

Gość wtrgdf
własnie pazerna suko ZASADY i sprawiedliwosc . czyli kazdy dostaje po połowie. masz dwoje dzieic jak cos psrzedasz to jedej dasz drugiej nie , niezaleznie od jej stanu majatkowego ?czy to sprawieliwe ??

Gość vm,mv
to ty jesteś pazerna, w dodatku nieudacznica

Każdy dostaje tyle samo pazero. Won do pracy z tym swoim mężulkiem, to też będziecie mieli pieniądze. Ja na miejscu byłych właścicieli działki zabrałabym ci wszystkie pieniądze i nic być nie dostała. Dzieci też masz takie pazerne, że z nikim innym się nie podzielą i kradną cukierki bogatszym dzieciom? :O

Gość wredniucha
jak się wżeniła skoro nie są po ślubie??? poza tym pieniądze jej faceta nie należą do niej! - zresztą już widzę jak ty byś jej oddała waszą część, gdyby jej się gorzej powodziło

Gość jhjhjhjjjjjj
to, ze jej się udało to jej sprawa nie ma obowiazku ci oddawac kasy to ty jesteś pazerna!

Gość polska jezyk trudna jezyk
celna uwaga, jest biedniejsza niz ty bo przeciez nie wyszła za maz i kasa typa nie jest jej.

celna uwaga, jest biedniejsza niz ty bo przeciez nie wyszła za maz i kasa typa nie jest jej, rozumiem ze w tym wypadku oddasz jej swoja czesc ?

Gość wredniucha
właśnie! oddajcie jej swoją część - przecież jak typek ją zostawi, to dziewczyna zostanie z niczym

autorka przygnieciona argumentami pewnie juz nie odpisze.

Gość wredniucha
skąd się tacy ludzie do cholery biorą??? brać! brać! brać! wszystko dla nich i wszystko się im należy

czyli temat zamkniety

Gość Rodzinny dylemat
moje dzieci nie kradną cukierków bogatszym dzieciom, ale ja im mówię żeby nie mieli oporów wyzyskiwać to czego chcą bo są biedni i to bogatsi się powinni z nimi dzielić. Bogatym rodzice kupią to mogą się podzielić przecież, nie zbiednieją od kilku cukierków!!!

wyzysk ... porzadna cecha, widze ze mamy do czynienia z pełni patologiczna rodzina .

Gość Rodzinny dylemat
kradnę podpaski teściowej, ta suka udaje okres a dawno po menopauzie.Zużyte porzucam z powrotem

Gość wredniucha
socjalistka z ciebie - więcej takich jak ty i znowu będzie się bogatym ścinać głowy na rynku i szabrować ich dobytek - historia znowu zatacza koło

Jak się wżeniła skoro to nie jej mąż? Też bym nie oddała swojej połowy bo niby i dlaczego?

Gość Rodzinny dylemat
podkradam rodzynki w supermarkecie, i zabieram drobne żebrakom , jak nikt nie widzi

Gość Rodzinny dylemat
zbieram zużyte bilety i prasuję , robię z nich confetti na sylwestra

Gość Rodzinny dylemat
ze sklepu zawsze biorę zakupy po czym wychodze bez płacenia, gdyż i tak w sklepie mają dużo towaru a ja niemam, więc mi sie nalezy

Gość PROWOKACJA AŻ MIŁO!
Ale to już było,wiec tym razem zmień na coś innego! Wnerwiaja mnie takie głupki! Nie mają zajęcia to tak pierdolą na tej kafeterii

Gość tia prowo nędzne
ostatnio same prowa , które już były ,,,, pobilem teściową,,, pobiłam męzą, ojciec mnie uderzył... była taka seria

Gość tia prowo nędzne
co nie zmienia faktu ze mi tez sie nalezy i moim dzieciom też