Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gram w zielone

co mówicie do partnera podczas seksu? cz.2

Polecane posty

Gość będziesz mu lizać
po za tym tak i tak jest poprawnie

Gość wredna typiara
strach pomyslec, co bedzie za pare lat to proste za prae lat to ty będziesz dopłacać za sex :D 🖐️

Gość gram w zielone
możesz dalej żałować ,żony"

Gość będziesz mu lizać
ja tam niczego nie żałuje :D a wiem że tamten to podszyw jakiś

Gość Marecki33
Mozna popisac?

Gość sdcwacd
agnieszka to bardzo brzydkie imie . współczuje dziewczynom co sie tak nazywają :O

Gość szukacie agusi
agnieszka w innym temacie opisala swoja erotyczna fantazje jak to chce byc rochana jak dzifka przez kazdego faceta, baba z doczepionym fiotem tez moze byc i tak sie zastanawiam czy to fantazja czy praca czy jak?

Gość garm w zielone
kiedy powiedziałam mu ze mam jedzonko na wynos tak sie ucieszył że zjadł mi połowę a ja w złości kazałam mu patrzeć jak sikam pod wiatr i potem cała taka obeszczana wracałam dojeśc szybko reszte gówna w domu

Gość garm w zielone
a tak w ogóle jestem taka brzydka, psychiczna i przegrana że nie stać mie na własnego faceta i tylko ten brzydki żonaty grubas spod siódemki mnie grzmoci raz na miesiać jak mu kupię pizzę :( mam downa i taka zła suka ze mnie bo jestem przegrańcem , brzydulą i śmierdzi mi z buzi :(

Gość garm w zielone
zadzwoniła do mnie żona tego faceta i mówi że ona mi dopłaci żebym tylko go wzięła bo nie może sie już patrzeć na jego spocone i owłosione plecy. ja tam lubie taki dywan i poduszkę na brzuchu. kłade sie na brzuch wystawiam do góry ręcę i nogi, robię "samolocik" i cicho nucę piosenke z titanica :)

Gość dscdscs
poczęstował cię chociaż czymś? mi zawsze żule po lodzie dają porzuć tytoń, najpierw go wyciągaja z buzi i mi dają no a potem musze im go oddać :(

Gość gram w zielone
jakie obrzydliwe podszywy!!!!!!!!! nie robie tego z żulami!!! za darmo robie tylko panu od poczty, obnośnym sprzedawcom, magazynierom w lidlu i pracownikom tesco z kasy po godzinach