Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carly1234

Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość carly1234

Witam mam pytanie, odnośnie matury, czy jeżeli ukończyłam szkołę rok temu, nie zdawałam w niej matury, to czy jest możliwość zdawania matury w innej szkole niż ta którą ukończyłam? Czy jeżeli zapisze się do szkoły zaocznej to czy będę miała taką możliwość czy po prostu najpierw będę musiała skończyć jakiś kierunek u nich ? Nie chce zdawać matury w szkole którą ukończyłam, czy ktoś miał podobnie ? Bardzo proszę o odpowiedzi.

Gość SamaJa2
Do jakiej szkoły zaocznej?

Gość nasa
nie mam pojecia...

Gość carly1234
do "pierwszej lepszej" , chodzi mi tylko o to żeby zdać maturę. Może cosinus?

Gość SamaJa2
mozesz isc do pierwszej lepszej szkoly i zdac w niej mature. W Cosinusie nie wiem, czy nie bedziesz musiala zaplacic (np. wpisowego). Pamietaj ze masz czas do konca wrzesnia na to!

Gość carly1234
Dziękuje Ci bardzo, pocieszyłaś mnie . Ale dla jasności , nie będę musiała kończyć ich kierunku np. 2 letniego tylko mogę zdać maturę jeszcze w tym roku szkolnym?

Gość SamaJa2
nie, bo kierunki ktore oni oferuja nie koncza sie matura (np technik administracji). nie lepiej isc do innego LO po prostu?

Gość carly1234
Jestem już po szkole, więc myślalam , że w grę wchodzi tylko zaoczna. Więc mogłabyś mi polecić jakąś szkołe?

Gość SamaJa2
idz po prostu do innej szkoly sredniej w Twoim miescie (technikum, liceum) i zapytaj w sekretariacie (bo zgode musi wyrazic dyrektor z tego co wiem). Jest jeszcze opcja zdawania w kuratorium :) Pamietaj ze masz na to tydzien