Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emocja w eterze

Czuję nienawiść do swojego narzeczonego ...

Polecane posty

Gość emocja w eterze

Wiem że to może wynikać z moich problemów ze sobą... Ale on też jest skłonny poczuć do mnie nienawiść, i to mnie napędza do tego żeby chcieć się na nim mścić. Jest dzieckiem alkoholika, nic z tym nie robi, dość izolacyjnie żyje, poza tym ma jeden kompleks który mu utrudniał funkcjonowanie w grupie Stwierdziłam, że tyle już zainwestowałam w ten związek, że z to w miarę dobra inwestycja w przyszłość, bo rozstanie z mojego doświadczenia - nie pomaga. Nie wiem jednak na ile jest to normalne - czuć do kogoś nienawiść, będąc z nim ? Mój narzeczony poza tym że jest b. inteligentny, nie dostrzega (albo nie chce dostrzegać) "głębszego" świata, ucieka przed wielkim uczuciem - które ja w sobie trzymam, i nie mam komu "ofiarować" - i to jest bardzo niekomfortowe, czuję że choćbym miała do niego wielkie uczucie, to on i tak nie będzie w stanie tego przyjąć.. Byćmoże miałam analogicznie z którymś z rodziców :(

Gość cjgcv
nie chcę się rozpisywać, idź do psychologa. I zerwij z nim. Uwierz mi, spieprzysz sobie z nim życie. Pozdrawiam, córka alkoholika i znajoma osób będących w związku z DDA.

Gość takie tam nic
odpuść sobie , już masz przegraną kartę