Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika9022

Praca licencjacka pomocy!

Polecane posty

Gość monika9022

Witajcie! Potrzebuje ankiet do swojej pracy licencjackiej na jutro. Zależy mi by wypełniły ją osoby nie mieszkające na Śląsku. Załączam link: http://moje-ankiety.pl/respond-31291.html Błagam! bez tego bede miec rok w plecy a bardzo mi zależy na magisterce:) będę wdzięczna!

Przepraszam, ankieta do pracy licencjackiej? ,,wyższe NIEPEŁNE''?! A poza tym gdzie są możliwe warianty odpowiedzi? Jesteś szalenie leniwa :O Ta ankieta to dno. Bywały tu niedopracowane ankiety, ale bijesz wszystkich na łeb. S Z O K

Następna... :o A czy ty wiesz, że w polskim prawie nie istnieje pojęcie wykształcenia wyższego NIEPEŁNEGO? Nie istnieje! Licencjat to licencjat a wykształcenie mgr = wyższe.

Gość taka sobie żoneczka
wypełniłam ale ankieta kiepska na maxa powinien być wybór odp i ewentualnie gdzie tam dowolna odp jeśli nie reszta nie pasuje...ciężko ci będzie zrobić z takich odpowiedzi podsumowanie, wykresy itp.

Jeszcze do autorki: Czy wiesz, że określenie ''na śląsku'' nie odnosi się do województwa śląskiego jako całości? Można zaznaczyć w twojej ankiecie, że jest się z woj. śląskiego, ale jakie ma to przełożenie na badanie? Pytasz o Ślązaków. Chcesz też przekłamać ankietę, bo prosisz by raczej nie brały w nich udziału osoby niezamieszkujące Śląska. To po co w ogóle można zaznaczyć woj. śląskie? Zakładam, że stosujesz te dwa słowa zamiennie. ­­­ ­­­ ­­­ Nie odpowiadaj...

Gość nudna ta ankieta
i nie mam zdania więc nie robię :o

Gość wypelnioneee
wypelnione.