Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona zdrada

Zdrada

Polecane posty

Gość amdn daa
ów ogól ma wyprany mózg to jak ma nie byc zachwycony gdybys wróciła lata wstecz do owej wtedy panujacej normalnosci piała bys inaczej , a jak było ci przypomne wtedy nie ty wybieralas by sobie meza , tylko swaci , albo rodzice by ci go wybrali , a ty musiała bys sie temu poddac , bo tak było i bylo to wtedy według tego co teraz piejesz - normalne ! dzis nie do pomyslenia , ale gdybys wtedy wyszła przed szereg i glosiła to co próbujesz głosic zjedzono by cie na sniadanie

" reforma moralności " której tak bardzo chesz przecież uz isę dokonuje a jej wynikami śa własnie owe dzieci na śmietnikach . Jakby ludzie uprawiali seks odpowiedzialnie , już n awet nie pisze ,ze p o slubie ale odpowiedzialnie a nie tylko jako chuć - nie byłoby takiego problemu . ale ludzie parzą sie bezmyślnie a później wielce są zdziwieni skutkami tego parzenia ...

moralność i przyzwoitość zawsze śa takie same , a odnośćnie wybierania męża i wielkiej z tego powodu nieszczęsliwośći - teraz nikt nikogo nikomu nie wybiera , ludzie żyją ze sobą " na próbę " , próbują isę n a wszystkie mozliwe sposoby i co ? są szczśliwsi ? jest m niej rozwodów ? zdrad ? bo moim zdaniem - przeciwnie . a wynika to nie z braku wolności ale z jej nadmiaru . Bo ze wszytkiego trzeba umieć robić użytek a jesli komuś wolność k kojarzy sie z bezmyślnym łajdaczeniem ....

Gość amdn daa
oto wyprana bezmózgowa istota , sex to sex , a ze odbierasz go jako chuć i zło dziejace sie poza ramami zwacymi sie moralnoscia to masz co masz :) dzieci na smietnikach nie sa tego stanem , stanem tego jest to , ze dziecko to wstyd jak sie nie ma meza , albo jak sie ma 16 lat nie rznij głupa ! dobrze wiesz o co lata . a jak nie to przypomne co wczesniej napisane , sex to zło ! zamiast uswiadamiac ze to cos fajnego ale trzeba uwazać , ale kto chce gadac z 13 latką o sexie , jak uwaza sie ja za dziecko , dziecko ktore sie juz masturbuje pod prysznicem , a nawet jesli nie to za rok bedzie , ale to dalej za młoda istota !:) i tak siega owo dziecko po filmy , gazety i widzi sex pokazany zle ! bo normalnie mu nikt pkazac nie chce - bo za wczas

Gość córka mafi
ja nie toleruje zdady, pod jakakolwiek postacia, mój mąż miał przyjacióke, jak si epokłócilismy, nie udało nam sie uratowac małzenstwa, po mimo małych dzieci. a jak bym wiedziała, ze z nia spał, nie wiem do czego by doszło, zdradził mnie emocjonalnie, a to chyba gorsze od skoku w bok

Gość amdn daa
sama sie łajdaczysz bo jesli uprawialas sex przed slubem , to sie łajdaczyłas !!! oczywiscie bedziesz teraz przebierac w owej moralnosci to ci ci pasuje i uznasz , ze sex przed slubem to normalka :) gratuluję

Gość zdradzona zdrada
ja tam meza on mnie zdradza ja jego ale sie kochamy on jest wolnym czlowiekuem i ja i noe bedziemy sie ograniczac zycie ma sie jedno

Gość amdn daa
dlatego ci zostawił i zostawi cie nastepny takie jak ty pojebny nie powinny wychodzic za maz inwitro i wszyscy szczesliwi ....

za gadanie z 13 latka o seksie , nagabywanie jej i nakłanianie do czynności seksualnych - jest paragraf . ale jak widzę ty masz ciasnoty pedofilskie to nic dziwnego ,że ci obecny porządek społeczny chroniący dzieci nie pasuje .

Gość zdradzona zdrada
nie zostawil.i nie zostawi bo jestesmy wyrozumiali normalni nowoczesni

Gość zdradzona zdrada
tylko ze wzgledu na dzieci i formalnosci z tym zwiazane