Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to jest hmmmm

niedlugo rodze, ojciec dziecka jest egipcjaninem

Polecane posty

jezdzilam do mojego chlopaka do egiptu, jestesmy razem od 4 lat, zaszlam w ciaze, niedlugo rodze, i teraz nie wiem jak to jest z zapisaniem dziecka na jego nazwisko, czy on musi byc obecny przy zarejestrowaniu dziecka? nigdy w polsce nie byl i nie jest latwo go tu zaprosic, tym bardziej ze nie jestesmy malzenstwem... a jak bede chciala malemu wyrobic paszport, to ojciec tez musi byc obecny? czytalam na necie ze tak, ale jak ja to zrobie skoro on w egipcie mieszka??? i czy moge z dzieckiem leciec samolotem sama?

Gość dfrhnyjmjkhik,
Wpisz "ojciec nieznany", bo inaczej obudzisz się z ręką w nocniku. Lepiej wychowywać dzieciaka samej bez alimentów niż żeby i go odebrał i już go w życiu nie zobaczysz. Przecież dziecko muzułmanina musi się wychowywać w jego wierze, a matka niewierna to mniej niż gówno na ulicy dla tych szajbusów...

jakos mi nie pomoglas :) nie chce zeby ktos mi mowil co zrobic z facetem i z dzieckiem tylko jak to wszystko zalatwic z papierami

Gość hasalanana
23:56 pierdolisz , a pewnie nigdy nie byłaś w kraju arabskim, araba nie spotkałaś, ja bym wolała,żeby moje córki arab wychował w habicie niż polak dewiant albo żeby wyrosły na dziwki, Polki nastoletnie to teraz takie puszczalskie! tylko muzułmanski swiat jest w miare czysty! ja bylam szmatą dopóki nie poznalam pewnego wyznawcy Koranu, nie jest bardzo bogobojny ale wprowadził mnie trochę w swoją kutlurę, zmieniłam się bardzo na korzyść i nikt mnie nie bije, nie traktuje jak szmaty! wrecz odwrotnie, zaznałam wiecej życzliwosci niż w Polsce...