Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deveraux

Czym to spowodowane?

Polecane posty

Prosze o pomoc w wtorek i srode ja i moja dziewczyna mielismy stosunek (pierwszy raz i byl to przerywany) z tym ze w wtorek nie bylo wytrysku a w srode byl jednak po 3-5 minutach od przerwania stosunku na zewnatrz , jednak jakos w srode czy w czwartek zaczely sie u niej bole podbrzusza mowi ze sa takie same jak podczas zblizania sie okresu, do tego od 2 dni jest bardzo senna w godzinach wieczornych nigdy tak nie miala do tego tez oddaje od 2 dni czesto oddaje mocz tak jak podczas zblizania sie okresu , jednak bardzo sie stresuje czym to wszystko jest spowodowane :( niewiemy czy moze to byc wczesniejszy okres bo normalnie powinna miec go 5-7 pazdziernika czy jest mozliwe ze bedzie wczesniej ? i czy po tak krotkim czasie moga juz byc objawy ciazy? czytalismy ze po takim czasie nie i to wszystko przez ten wielki stres ale jak wy myslicie mieliscie podobnie? prosimy o pomoc bo kazdego dnia myslimy tylko o tym przez co to spowodowane :(

Gość Djado
Kupcie test ciazowy, a na przyszlosc uzywajcie gumek. Seks przerywany nie zabezpiecza przed ciaza, moja kolezanka przez to wpadla.

Gość no coraz głupsze
po tak krótkim czasie nie można mieć żadnych objawów ciążowych, radzę poczytać na temat zapłodnienia i zagnieżdżenia i zabezpieczać się skutecznie

Dodam takze ze przez wszystkie 3 dni przed stosunkiem byly wytryski nie jednak przez stosunek ale podbno jakosc plemnikow jest wtedy duzo słabsza z tego co wiem? dziekuje za odpowiedz czyli narazie lepiej sie tym nie martwic?

Gość Zaguchaaaaaaaa
Twoja dziewczyna moze miec PMS;) Chyba są małe szanse na ciążę... powiem Ci na moim przykładzie może... Może i jestem nieodpowiedzialna, ale to nie jest niczyja sprawa. Obecnie biore tabletki anty, ale wcześniej uprawiałam sex z chłopakiem bez ŻADNEGO zabezpieczenia, bez względu na dzien cyklu ;) i to ponad pół roku tak było. Oczywiście wytrysku we mnie nie było no ale, jakoś nie wierzę w zapłodnienie bez wytrysku :) i tak nie udowodniono zapłodnienia płynem ejakulacyjnym :)

Mam jeszcze te jedno pytanie zwiazane z tym czy okres moze przyjsc wczesniej bo jak pisalem normalnie powinien byc 6-7 pazdziernika jednak dziewczyna mowi ze ma te charakterestyczne bole jak przed okresem,oddwanie moczu czeste jak zwykle przed miesiaczka do tego dzis zaczely sie lekkie bole piersi , mowi ze juz pod koniec tygodnia moze sie spodziewac okresu jednak czy to mozliwe ze o ponad tydzien sie przyspieszy?

Gość Beata19999
bóle okresowe mogą czasami przychodzić 2 tygodne przed okresem, ja tak miałam kiedy byłam młodsza teraz tydzień przed czuję, że coś się będzie działo. zacznij się martwić kiedy dziewczynie nie przyjdzie okres w oczekiwanym terminie a nie. i zróbcie test