Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jugvfjyufyu

Rozpoczęcie roku akademickiego - proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość jugvfjyufyu

Witajcie. Mam mały problem. W czwartek rozpoczynam studia i nie mam pojęcia czy w tym dniu jest inauguracja czy normalne zajęcia. W liście potwierdzającym przyjęcie jest napisane: pierwsze zajęcia rozpoczynają się 27 października w sali (...) Teraz kompletnie nie wiem jak się ubrać. Na inaugurację elegancko, na zajęcia normalnie, ale skoro w liście napisane jest 'pierwsze zajęcia' to inauguracji nie będzie? Na stronie uczelni nie widnieje żadna informacja. Bardzo proszę o wyrozumiałość i dziękuję z góry.

Gość Renkaaa
A co, rozpoczęcie roku jak w szkole byś chciała? ;P jak nie ma informacji o tym, czy jest jakies oficjalne rozpoczęcie to go nie ma, normalne zajęcia. U mnie jest tak, że pierwszego dnia mamy normalne zajecia, a drugiego dzien rektorski, bo jest cos w stylu inauguracji, ale nieobowiązkowej.

Gość Renkaaa
A co, rozpoczęcie roku jak w szkole byś chciała? ;P jak nie ma informacji o tym, czy jest jakies oficjalne rozpoczęcie to go nie ma, normalne zajęcia. U mnie jest tak, że pierwszego dnia mamy normalne zajecia, a drugiego dzien rektorski, bo jest cos w stylu inauguracji, ale nieobowiązkowej.

Gość A to sa zaoczne czy dzienne
?