Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na sprzedającą

allegro - ciuch brudny i mokry

Polecane posty

Gość zła na sprzedającą

Hej! Poradźcie co mam zrobić. Kupiłam na allegro sukieneczkę dla córki za 27zł. za wysyłkę poleconą ekonomiczną zapłaciłam 9zł. Sukieneczka przyszła bardzo szybko, ale nie dość, że w zwykłej kopercie (takiej malutkiej,cienkiej na list),to jeszcze musiała wpaść do jakiejś kałuży, bo była cała mokra, śmierdząca i pobrudzona od tuszu z koperty. Pomijam tu fakt, że sprzedająca zarobiła 5zł. na przesyłce. Myślałam, że jak płacę 9zł. za wysyłkę, to przesyłka będzie dobrze zabezpieczona- w kopercie bąbelkowej, albo przynajmniej wsadzona do jakiegoś woreczka. Napisałam do sprzedającej, ale ta ma to w nosie. Co mam zrobić?

Gość kasia kasia kasiaa
jak ci się nie uda dogadać ze sprzedającym to zostaje ci tylko wystawienie negatywa. Nic nie mozesz więcej zrobić. nie lubie takich ludzi którzy zdzierają na przesyłce.

Gość huczne wesele!
wystaw negatywa!

Gość 9090-0
napiszw negatywie że przesyłka źle zapakowana, towar dotarł brudny, zawyżony koszt wysyłki. Tylko to ci zostało.

Gość myslę o odpowiedzialności za
po co kupujesz szmaty na allegro? aż taka leniwa jestes,zeby wyjśc do sklepu? widac,ze infantylna jestes,zachłysnełas się tym internetem,bo wczesniej tego nie miałas. szkoda mi takich ludzi. gdybys kupiła w sklepie to teraz byś takiego problemu nie miała.

Gość co masz zrobić? popełnij
samobójstwo z żalu i rozpaczy🖐️

Gość wystawisz jej negatywa to
nnapisze ci,że to nie jej wina,ze ciuch był mokry. widocznie upadł listonoszowi--bo tak pewnie było. do kogo masz pretensję? przecież ona nie wysłałaby na poczcie listu,który wpadłby jej w kałużę po drodze na pocztę.

Gość ale chodzi o niewłaściwe
zabezpieczenie produktu

Gość ludzie jest cos takiego
jak reklamacja na poczcie, jezeli byla to przesylka polecona to mozna zlozyc zazalenie na stan otrzymanej przesylki i moga zwrocic koszty straty, ja tak zamowilam rosliny i listonosz wrzucil mi awizo dopiero po tygodniu wiec rosliny padly lezac 10dni w magazynie pocztowym i dostalam zwrot pieniedzy, ze niby jaka to wina sprzedajacego? kobieto zastanow sie! to ze babka wlozylaby sukienke do worka nie gwarantuje niczego, dostalam nie jedna przesylke rozerwana na poczcie i worki tez byly rozerwane i co to da? albo dostalam koperte babelkowa ktora miala niemal wszystkie babelki stluczone stemplem a w srodku plyta byla i co tez mam miec ale do sprzedajacego?

Gość upierz ta sukienkę i daj
sobie spokój.stracisz tylko nerwy. masz nauczkę na przyszłośc.