Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarno biały ja

Najstraszniejsze uczucie - miłość bez wzajemności :(

Polecane posty

Gość czarno biały ja

Kiedy robisz, co w twojej mocy, ale nie osiągasz celu, Kiedy dostajesz to, czego chcesz, ale nie to, czego potrzebujesz, Kiedy czujesz się taki zmęczony, lecz nie możesz spać Tkwisz w niepowodzeniu. I łzy płyną w dół po twojej twarzy Kiedy tracisz coś, czego nie możesz niczym zastąpić Kiedy kogoś kochasz, ale wszystko idzie na marne Czy mogłoby być jeszcze gorzej? I wysoko w górze, i na dole Kiedy jesteś tak bardzo zakochany, że nie potrafisz odpuścić Lecz jeśli nigdy nie spróbujesz, nigdy się nie dowiesz Ile jesteś wart. Coldplay -Fix You Jak z tym żyć ?

Gość nshaj kfjtj
Światła zaprowadzą cię do domu i rozgrzeją twoje kości A ja spróbuję cię uleczyć wszystko przemija, potrzebny jest po prostu czas

Gość czarno biały ja
Boli :( to jest najgorsze, że kochasz, jesteś w stanie zrobić wszystko dla kogoś, a druga osoba cię olewa :(

Gość nshaj kfjtj
w jakim sensie Cię olewa ? Wie co czujesz?

Gość czarno biały ja
Tak wie wszystko :( po prostu olewa, jak pisze to nie odp, jak dzwonie to nie odbiera... albo ma fochy :o

Gość nshaj kfjtj
fochy ? po ile wy macie lat ? jeśli mogę spytać? To nie jest złośliwe pytanie, tylko ukierunkowujące, czyżby to była Twoja pierwsza miłość?

Gość czarno biały ja
Tak pierwsza miłość - ja 19 ona 16 Tylko się nie śmiejcie z tego :( :o bo to nie jest śmieszne

Gość czarno biały ja
Tak pierwsza miłość - ja 19 ona 16 Tylko się nie śmiejcie z tego :( :o bo to nie jest śmieszne

Gość nshaj kfjtj
to nie jest śmieszne, ale niestety tak to już jest w życiu, ona widocznie nie czuje do Ciebie tego co ty do niej i jeśli Ty jasno zdeklarowałeś swoje uczucia to chyba już nic nie jesteś w stanie zrobić. Możesz czekać i męczyć się, albo zająć się swoim życiem i z czasem ta burza uczuć ustanie. Współczuje Ci ale i trochę zazdroszczę ;) eh... kiedy to było :)

Gość hdhdhdbbdbhx
To nie milosc tylko zauroczenie,milosc rozwija sie na przestrzeni lat

Gość nshaj kfjtj
ale autor jeszcze się o tym dowie, a pierwsze nieszczęśliwie ulokowane uczucie i tak boli jak cholera, niezależnie jak je nazwiemy :)

Gość nshaj kfjtj
ale autor jeszcze się o tym dowie, a pierwsze nieszczęśliwie ulokowane uczucie i tak boli jak cholera, niezależnie jak je nazwiemy :)

Gość ocean wspomnień
Czarno biały ja wiesz co jest najgorsze? Nie to, jak druga strona cie olewa, bo wtedy tracisz nadzieję dzień po dniu i jest szansa, że z tego wyjdziesz. Najgorsze jest wtedy, kiedy ta druga osoba jest w kimś nieszczęśliwie zakochana, ty niestety w niej i ona spotyka się z tobą dając namiastkę uczucia ale myślami jest z kimś innym. Czasami już myślisz, że coś z tego będzie ale po pewnym czasie do niej wszystko wraca i znowu jesteś na drugim planie. Z wyidealizowanym marzeniem jeszcze chyba nikt nie wygrał. Bycie takim zakochanym plastrem na złamane serce to jest najgorsze co może się przytrafić :(