Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka totalna x

mam dosc swojego chlopaka

Polecane posty

Gość zalamka totalna x

znamy sie od 6 lat,para jestesmy od 3 lat. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego:( mamy w planach slub i dzieci w pszyszlosci,myslimy powaznie o Naszym zwiazku ale... ja juz mam wszystkiego pomalu dosc...czasami mam ochote sie spakowac i odejsc...tylko gdzie??? jestem od niego zalezna finansowo...pracuje ale nie dam rady utrzymac sie tu sama na ta chwile,jestesmy razem w UK. Najbardziej boli mnie to,ze ja jemu na poczatku bardzo pomoglam,nie mial gdzie mieszkac bo go ojciec z domu wyrzucil a on teraz przy jakies wiekszej klotni mi mowi to sie wyprowadz jak Ci cos nie pasuje a doskonale wie ,ze nie poradze sobie.Caly czas mna rzadzi,dyryguje,mowi mi jak i co mam robic w domu,jak gotowac,nic sama nie moge zrobic,boje sie co bedzie dalej:( kocham go ale czasami nienawidze:( STRASZNIE MI ZLE:( NIE WIEM CO ROBIC:(

Gość gardze takimi osobami
jak cie zle traktuje to go rzuc, a jak nie to cierp w milczeniu, tylko przestan mialczec.

Gość jkijop
zostaw go bo będzie gorzej

Gość wredniucha
mężczyźni bardzo nie lubią zawdzięczać czegoś kobiecie - znajdź lepszą pracę i uciekaj - i tak cie zostawi

Gość zalamka totalna x
LATWO wAM powiedziec:( czuje ,ze opadam z sil:( jest dobrze 3miesiace a pozniej przez pare dni jest tak zle ,ze sie zyc nie chce:( caly czas sie ludze ,ze bedzie lepiej ale zaczynam w toszczerze watpic:( tez nie jestem do konca swieta bo czasami lubie pomarudzic ale zazwyczaj to jest marudzenie typu .."choc gdzies wyjdziemy" "nie pij tyle ( pije co drugi dzien zazwyczaj 3 piwa,nie upija sie ale widze,ze musi co drugi dzien bo jak mu powiem,ze dzisiaj ma nie pic i tak zrobi to chodzi po domu naladowany zloscia)" czuje,ze to juz dlugo nie potrwa bo ja juz sil nie mam

Gość zalamka totalna x
wredniucha.... wlasciwe to tez tak mysle,ze jak ja sie nie zdecyduje go zostawic to on to zrobi za jakis czas

Gość wredniucha
nie marnuj czasu - młodość ci ucieka

Gość zalamka totalna x
raz sie spakowalam i bylam gotowa odejsc,zabralam tylko potrzebne ubrania , reszte wyrzucilam do kosza (nasze wspolne meble, wyposazona kuchnia calkiem fajnie,tv i duzo innych rzeczy postanowilam zostawic,mialam to w nosie choc ja tez ciezko na to wszystko pracowalam,bo wczesniej zarabialam dobre pieniadze,mialam dbra prace) napisalam mu smsa ,ze klucze zawioze,oddam do agencji , za 30 min byl w domu,przepraszal za wszystko iblagal zebym zostala,poszlimy na pewien kompromis i bylo ok ale znowu na jakis czas:(

Gość zalamka totalna x
jeszcze nigdy sie nie czulam tak jak dzis:/ moze poprostu to ja powinnam skonczyc ze soba :/ nie umiem zyc bez niego

Gość wredniucha
nie musisz kończyć ze sobą - wystarczy, że skończysz z nim - twój wymarzony jeszcze cię nie poznał i ciągle na ciebie czeka

Gość zalamka totalna x
przestan,to przeciez nie ma najmniejszego sensu,do dzisiaj chcialam byc zona ,mama i mec rodzine a teraz???! mam 25 lat,zanim kogos poznam i sie do niego przekonam minie 5lat .to juz ne ma sensu wogule

Gość wredniucha
nie to nie

Gość zalamka totalna x
dokladnie...