Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arktykanka

Potrzebuję pomocy. Wspólne zrzucanie 15 kg.

Polecane posty

Gość Arktykanka

Ważę 69 kg przy 162-3 cm. 7-8 miesięcy temu ważyłam 82. Sama nie wiem jak schudłam. Mam problemy emocjonalne, problemy rodzinne.. odcięłam się od tego i teraz zwieńczeniem mojego rozstania z przeszłością ma być zrzucenie wagi. Nigdy nie byłam szczupła. Od zawsze mam kompleksy. Chyba boję się schudnąć. Nie mam znajomych, bo wstydzę się swojego wyglądu, jestem sama jak palec. I będę, dopóki nie schudnę. Zapisuję się na siłownie, chcę przejść na dietę, myślę poważnie o strukturalnej, ale potrzebuję kogoś kto by mnie wpsierał, a ja jego. Byłam o krok od bulimii, objadania kompulsywnego, ale wygrałam z tym. Mam strasznie silny charakter, przywódczy. Nadwaga jest dla mnie oznaką słabości, bo tak w istocie jest, a ja na słabość sobie pozwalać nie zamierzam. Mój typ figury to klepsydra, tak więc szkoda byłoby to zaprzepaścić. W głowie mam swój obraz jako szczupłej i grubej. Dwie różne osoby. Tracę bardzo, bardzo wiele przez swoją nadwagę. Ile daję sobie czasu? Nie wiem. Byleby schudnąć, najlepiej do grudnia. To kto ze mną?

ja chętnie, chyba jesteśmy podobne ;-) zrzuciłam już ponad 10 kg i wszyscy uważają, że wyglądam dobrze jednak zdarza mi sie czasem napad objadania , może nie jakiś mega kompuls , ale nie jestem godna , a jem w ten sposób zaprzepaszczę wszystko, a chce ważyć 55-56 kg, czyli jakieś 5-6 w dół, od dziś mobilizacja !!!!

Gość Arktykanka
A jak udało Ci się schudnąć dotychczas? :)

ja chudłam powoli i rozsądnie jadłam na 1 i 2 śniadanie kanapkę z ciemnego pieczywa, lekki obiad np. zupa jarzynowa lub kurczak, a na kolacje wafle ryżowe lub twarożek lub jakieś warzywko, w miedzy czasie owoc lub czerowna herbata, czasem nawet jakieś ciastko (dieta to nie jakiś terror przecież) i jeździłam na rowerze stacjonarnym 30-40 minut dziennie