Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKd88fgg

NIE MA GORSZEJ PRACY NIZ NAUCZYCIEL ANGIELSKIEGO??TO PRAWDA??

Polecane posty

Gość KKd88fgg

jak to jest ?

Gość nauczycielka z klasą ;-)
nie uczę angielskiego, ale praca nauczyciela jest moją wymarzoną, ukochaną i najlepszą pod słońcem ;-) żeby być nauczycielem nie wystarczy skończyć studia... to szczególna praca... znam ludzi, którzy nie odnaleźli się ale wielu nie wyobraża sobie innej pracy.

Gość KKd88fgg
bo moja kumpelA uczy w szkole podstawowej angielskiego i ma TYLKO POL ETATU I NIE ZNAM NIKOGO KTO TAK BY NIENAWIDZIL SWOJEJ PRACY I PRZEKLINAL JĄ ... ONA CIAGLE NARZEKA JAK TO MA ZLE I NIKT NIE MA TAKIEJ PRACY ZLEJ JAK ONA..I JA I WSZYSCY INNI MAMY FAJNIE BO PRZYCHODZIMY PO PRACY DO DOMU I NIE MUSIMY MYSLEC I PRZYGOTOWYWAC NIC UCZNIOM A ONA CIAGLE DO 2 W NOCY SIEDZI I CALUTKI TYDZIEN SPI PO 3 GODZINY DZIENNIE///JA JUZ SLUCHAC NIE MOGE.. CIAGLE TYLKO MOWI:"NIE MA WIEKSZEJ KARY W ZYCIU NIZ TA PRACA PIERDOLONA KTOREJ NIENAWIDZE Z CALEGO SERCA..I ZA MARNE GROSZE TAKIE ///WSZYSCY MAJA LEPSZA PRACE I WIEKSZA KASE.. zwolnilaby sie ale na wsi gdzie uczy nie ma pracy a bezrobocie jest tragiczne i nie ma zywcem gdzie znalezc nic.. \ale mowie wam jak ona narzeka..ciagle tylko ryczy jak ma isc do roboty podobno i nonstop wzdycha jak ma przejebane a inni maja super bo maja spokojne roboty i wolalaby robic 12 godzin fizycznie ciezko niz pracowac tak jak ona

Gość KKd88fgg
I ONA TAK STRASZNIE ZAZDROSCI INNYM NAUCZYCIELKOM.. MOWI ZE TAKIE JEJ KOLEZANKI OD POLSKIEGO CZY INNYCH PRZEDMIOTOW TO SIE NUDZa W DOMU TYLKO I ZADNYCH MATERIALOW NIE MUSZA DZIECIOM PRZYGOTOWYWAC ..KOMPLETNIE NIC//A ONA TYLKO WYCINANKI I DUPERELKI I ZABAWY WYMYSLA BO UCZY I MALUSZKI I SZOSTE KLASY.. I TAK ZAZDROSCI INNYM NAUCZYCIELKOM JAK MAJA FAJNIE OD INNYCH PRZEDMIOTOW I JAK LAJTOWO ..A ANGIELKSI JEST NAJBARDZIEJ WYMAGAJAcy i to ja boli..

Gość karakan umysłowy
to ona nie nadaje się na nauczycielkę-taka prawda.

Gość KKd88fgg
MOWIE JEJ ZE PO CO STUDIOWALA ANGLISTYKE NAUCZYCIELSKĄ ? I JAK TAK NARZEKA TO NIECH SIE ZWOLNI I JUZ.. mowie wam jak nam nieraz w naszej paczce wspolnej ciezko jak ona do nas dochodzi i ciagle tylko jak ona ma przejebane..jak ona nie spi i tylko po 3 godziny dziennie i jak ona musi sie meczyc..i dlaczego wszyscy maja lepiej niz ona i w pracy sie nie przemeczaja i kase wieksza maja../ dalibyscie rady wytrzymac z kims kto tak narzeka?? BLAGAM POWIEDZCIE CZY JEJ ZACHOWANIE JEST NORMALNE? CZY FAKTYCZNIE NAUCZYCIELE TAK MAJA PRZEJEBANE JAK ONA OPOWIADA ?CZY RACZEJ JEST TO KWESTIA ZORGANIZOWANIA SOBIE CZASU ? BO ONA NIE MA MEZA ANI DZIECI I JEST MLODA//./ALE CO BY ZROBILA JAKBY JESZCZE DZIECI MIALA I RODZINE?? MASAKRA DOSLOWNIE STRASZNA..

Gość KKd88fgg
NO WLASNIE ZNA bo pracowala kiedys fizycznie w zakladzie przy tasmie i jako kelnerka i przedszkolanka i mowi ze nic sie nie da porownac bo tamte prace nie wymagaly myslenia i potem czas dla siebie a nie ze trzeba po pracy jeszcze drugie tyle myslec..

No to widocznie rozminęła siez powołaniem i nie powinna być nauczycielką :o szkoda mi tylko tych biednych dzieci, że muszą wytrzymywać z taką wiecznie poszkodowaną osobą :o bo w przeciwieństwie do niej one muszą, nei mają wyboru :o

Gość domi nika
Pół etetu nauczyciela to jest 9 godzin tygodniowo - czyli 2h dziennie. Musi być nieźle nieogarnięta jak codziennei siedzi do 2 w nocy. Choć mi się wydaje, że ona zwyczajnie nie lubi tej pracy i tak sie nad sobą użala. Aha i gwarantuje Ci, że praca nauczyciela nie jest taka cieżka - ja uczę na pelen etat i spię po 7 godzin dziennie i popołudniami mam czas na rozrywki :)

Gość NAJGORSZA PRACA TO
FAKT

Gość sfsfsfs
prawda jest taka, że nauczyciel angielskiego jak sę ogranie to tylko pierwszy rok ma ciezki bo musi konspekty i materiały przygotować potem już jest łatwiej

Gość DUŻA SUMA
Autorko a ty widzę jej się strasznie uczepiłaś :/ ponarzekać sobie nie można, bo zaraz zawistna koleżanka opisze wszystko na forum :D szukając potwierdzenia, jaka to niedobra ta koleżanka

Gość EEETTDGFGG
TO IDZ NA GRABARZA

Gość kolejna anglistka
W gore

Gość gość
Coś w tym jest Praca dla nauczycieli angielskiego jest zawsze, więc można zmienić, popatrz ile jest ofert http://preply.com/pl/praca

Gość gość
Jak ktoś wie że się nie nadaje do pracy jako nauczyciel , to nie powinien nawet próbować , bo kiepski nauczyciel może bardzo uczniów zrazić do nauki. Ja pracuję w tym fachu w Świebodzinie http://pracalubuskie.pl/nauczyciel-jezyka-angielskiego/ i jestem bardzo zadowolona. Nie każdy nadaje się do takiego zawodu i ma odpowiednie podejście do ucznia, a zwłaszcza do młodzieży…