Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Niski facet - czy moglybyscie byc z takim?

Polecane posty

Gość SNap

Mającym wzrost 175?

175 to nie jest niski zmam faceta co ma 153 a ma kobiete 170 i zyja szczeskiwie planuja slub . Moj partner ma 170 a ja 165 i tez zyjemy juz 5 lat ze soba normalnie . Jak cie kocha to nie patrz na wyglad ale na to co ma w sercu . Pozdrawiam .

Gość córka mafi
wzrost nie ma nic do uczucia, ale moze byc po jakims czasie krepujace dla faceta, wiem bo sama jestem wysoka, oni lubia czuc sie "wielcy" i lubia jak kobieta jest nizsza, ale wszystko zalezy od waszych relacji

Gość powiem i ja......
a co ma wzrost do miłości nie rozumiem ? myślisz że w facetem 190 będziesz bardziej szczęśliwa niż z takim co ma 175 ?

Gość dssfdfdgfdgf
to nie niski, sama mam 168 cm i dla mnie 175 jest ok, ale juz np. 170 cm to za malo, dla mnie niski to tak poniżej 170 :) 175 to sredni

Gość lililjaaa
mysle, ze wyzsza kobieta to sytuacja bardziej krepujaca dla kobiety. ja lubie sie czuc przy facecie jak delikatna kobietka, a ze mam 170cm i lubie szpilki to facet musi byc wysoki. moj maz ma 184cm i jest super. znam pary, gdzie jest roznica wzrostu i to kobiety sa wyzsze, ale do mnie to nie przemawia. jak facet ma 170cm to powinien sie brac za te nizsze dziewczyny i w tedy jest ok. ja osobiscie zle bym sie czula gdybym przy swoim facecie wygladala jak wielka, zwalista baba. popadla bym pewnie w kompleksy. tak samo gdyby facet byl ode mnie widocznie chudszy, tez lipa.