Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malefic

Czy podnieciłoby Was gdyby Wasz facet ..

Polecane posty

Gość wybaczam
moj facet wie, czasem jak chce mnie podniecic mowi mi ze przyprowadzi kolege i takie tam ale to pozostaje tylko w sferze fantazji on jest poporstu o mnie zazdrosny i mysl ze dotyka mnie inny facet jest dla niego przykra wiec ja nie proponuje a jesli chodzi o droga babke to pewnie ze bym sie zgodzila ale brzydsza i grubsza ode mnie;) faceta z innym rochanym w dupe nie chcilabym ogladac facet w takiej sytuacji traci na meskosci, atrakcyjnosci

Na kobietę do trójkąta bym się nie zgodziła :D rozumiem, ze facet bi może czuć ciągoty do seksu z facetem ale druga kobieta w łóżku nie znajduje uzasadnienia :P

O! Niebieska - t w takim wypadku to ja mogę ci się oddać :D bo o ile sytuacj, że zajmuje się mną kobieta wydaje mi się callkiem atrakcyjna, to w momencie, kiedy sobie zaczynam wyobrażać, ze miałabym jej zrobić minęte i dotykać innej cipki to bleeee... Ale cyckami się chętnie pobawie! :D

Znaczy jestem lesbijsko pasywna - mogę dać się wypiesciic, ale sama palcem nie kiwne :D :D :D

Gość malefic
ponieważ 1 krok w tego typu akcjach może być trudny, nie myślałyście żeby zacząć powiedzmy wirtualnie..?;)

A nie! Wibratorem to mogę! Z przyjemnością :D byle bym tylko nie musiała bezpośrednio cipki dotykać, bo mogłabym się poczuć sparaliżowana - dotykam cipki a palców nie czuje! Tego mógłby mooj umysł nie ogarnąć :D Kurrrr... A tak na marginesie to jestem gloOoodna i mi zimno :D

Gość yeah-bunny
niebieska a co powiedzialabys jakby Ci kochanek kolege przyprowadzil??

Gość wybaczam
niebieska to troche przykre ze twoj facet nie spełnia twoich fantazji:(

Gość malefic
zaczęłyście snuć jakieś les-fanazje i zeszliśmy z tematu; czyżbyście zrównywały trójkąt z 2 babkami z trójkątem z 2 facetami..?;) przecież musi Was coś bardziej kręcić..;)

Gość wybaczam
malefic czy jestes facetem ktory chce zaproponowac kobiecie seks w konfiguracji ty+on+ona? wstydzisz sie jej o tym powiedziec?

Gość yeah-bunny
a szukasz...moge aspirowac na to miejsce:)..

Gość malefic
tak szczerze to nie wiem czy bym na to poszedł, ale chciałbym wiedzieć co Wy, czyli babki tak naprawdę myślicie o takiej konfiguracji i czy rzeczywiście macie na ten temat fantazje bo moja jakoś kręci w tym temacie..;)

Gość yeah-bunny
niebieska -wiec zrobmy tak: ide na impreze -wyrywamy razem laske i zabieramy ja do wanny:)

Dobra, kupię taki dwustronny wibrator :D. malefic, zdecydowanie bardziej pociąga mnie opcja z dwoma facetami ;)

Gość malefic
bo w sumie to nie powinniście mieć specjalnych problemów z realizacją tego typu fantazji; dacie byle gdzie w necie anons i możecie wybierać, przebierać, więc w czym problem?;)

Gość yeah-bunny
to moze duzy hotelowy prysznic ...?

Gość wybaczam
malefic ja moglabym sie zgodzic na opcje z kobieta nigdy dwoch facetow lizacych sie po jajkach ewentualnie dwoch facetow zajmujacych sie mna:p

Gość yeah-bunny
alez to jest piekny widok dwoch ocierajacych sie o siebie cipeczek..

Gość wybaczam
malefic twoja partnerka chce aprosic drugiego faceta i chce zeby ten facet rochal ciebie?