Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chella

Nefrotabs ktoś brał?

Polecane posty

Gość Chella

Ktoś brał? Mam nieduże zwapnienia w nerkach i prawy poszerzony UKM. Może ktoś by się wypowiedział też co oznacza poszerzenie UKM-u?

Gość jak to jest naprawdę
przejdz na zdrowa dieta, pozniej glodowke, mina ci wszystkie choroby

Gość Chella
Może jeszcze ktoś się wypowie?

Gość u co mamy napisać
mam kota chorego na niewydolność nerek, mam dla niego lek weterynaryjny zawierający wyciag z korzenia rabarbaru, ma zapobiegać dalszemu niszczeniu nerek http://www.sklep.veterynaria.pl/?226,rubenal-300mg-a-60-tabletek

Gość Martaaax
Moja mama brała rowitanex, bardzo sobie chwaliła ten lek, także polecam ;) ja sama mam ostatnio dziwne bóle brzucha i boję się ze mogą to być początki kamicy, więc zastanawiam się czy profilaktycznie nie użyć tego leku, jednak myślę że najpierw udam się do lekarza... Chella, a Ty zażywasz te tabletki?

Gość xxmonikaxx
ja używałam nefrotabs, jak dla mnie bomba. pozbyłam się kamieni w ten sposób, także polecam ;)

Gość hankahanka
ja brałam. wg mnie dobre i skuteczne, jak lekarz Ci przepisał to bierz

Gość kacha778
ja brałam rowatinex, ale... nie chce sie wypowiadać negatywnie o tym produkcie, więc powiem tylko tyle że nefrotabs o wiele lepszy...

Gość Izabelcia000
moja współlokatorka brała przez długi okres. nie znam dokładnej historii jej choroby, ale chyba pomogło, bo wnioskuję po jej 'widocznym dla mnie' stanie zdrowia. no ogólnie to przestały jej doskwierać bóle spowodowane kamieniami. tylko wiadomo że nie od razu, bo jeden dzień brania tabletek nic nie da. ale jak się regularnie bierze tak jak lekarz zaleci to powinno pomóc

Gość malwina0000
hej :) mnie lekarz zapisał niedawno, dopiero co zaczęłam brać, ale jestem dobrej myśli. ten nefrotabs znaczy się zaczęłam brać

Gość Malwabarwa
jeśli lekarz C**przepisał to bierz, słyszałam że całkiem dobry lek, ja dopiero czekam na wyniki, mam nadzieję że okaże się że jednak nie mam kamicy...

Gość gość
Tylko Urostonex teraz to Urocal zmiana nazwy i mocniejszy skład

Gość gość
Nefrotabs nie działa w kamicy wystarczy odwiedzić ich stronę anie słowa o kamicy to po prostu kolejny suplement