Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Jak się czujecie kobitki po tych tabletkach? Jakieś skutki uboczne? Czytałam, że się chudnie przy tym, ważę co prawda 52, ale wolę wagę 46-48kg :P A także przeczytałam, że po nich biust się powiększa? Ile z tego prawdy? Nie pogardziłabym miseczką b75 chociaż :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 ja się czuje bardzo dobrze :) Była senność na początku przez kilka dni,miałam też kilkudniowe bóle jajnika...wszystko na szczęście minęło ;) Czy się chudnie? Być może ... mi przybyło 2 kg:-O. Nie robi mi to żadnej różnicy ... ważne , że nie więcej :) Biust fakt-trochę mi się powiększył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 ja się czuje bardzo dobrze :) Była senność na początku przez kilka dni,miałam też kilkudniowe bóle jajnika...wszystko na szczęście minęło ;) Czy się chudnie? Być może ... mi przybyło 2 kg:-O. Nie robi mi to żadnej różnicy ... ważne , że nie więcej :) Biust fakt-trochę mi się powiększył :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Aktualnie nie mam zbyt dużych piersi, co A80, ale mam 17 lat ;D mam nadzieje, że powiększy mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Aktualnie nie mam zbyt dużych piersi, co A80, ale mam 17 lat ;D mam nadzieje, że powiększy mi się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 A biust o ile Ci się powiększył? Widać rożnicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 no widać ... musiałam wymieniać staniki :D z C na D ;) mój facet zauważył różnice najbardziej ;) aaa libido mam wiele większe niż przed lesinelkami :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livia89 Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja po Kontracepcie liczyłam na coś... Nic. Jestem na początku drugiego opakowania. Jest jeszcze szansa? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 O kurde! A ile je już bierzesz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 biorę od czerwca :D livia89 - pewnie , że jest :D nie powiem wam po którym opakowaniu poczułam zmianę bo to jakoś samo z siebie wyszło. Byłam na zakupach w wakacje(sierpień chyba) więc wtedy już się coś działo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 moja znajoma brała sylvie i też jakoś dość szybko skoczyła z A na B :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livia89 Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja po Kontracepcie liczyłam na coś... Nic. Jestem na początku drugiego opakowania. Jest jeszcze szansa? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livia89 Napisano Wrzesień 24, 2012 O jak super!! Czyli jest nadzieja :D 65B boli :( Dzięki za pocieszenie! ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 Liczę na większe piersi! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tampon OB 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 weźcie sobie moje :d mi było dobrze z C :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livia89 Napisano Wrzesień 24, 2012 Kardelinka, i ja też! Powodzenia :D Drugie opakowania to chyba jeszcze mam szansę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 haha! trochę Ci weźmiemy jeżeli chcesz oddać w gratisie! :P Ja również życzę powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość livia89 Napisano Wrzesień 24, 2012 Ja bym chciała chociaż B, małym C też bym nie pogardziła :D czekam na efekty. Laski, a jak jest u was z zaufaniem do tabletek anty?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kardelinka 0 Napisano Wrzesień 25, 2012 Ja już wcześniej brałam, jak będziesz brała tak jak trzeba, to masz 100% ochrony :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach