Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneeettt being

Nie ma koleżanek ponieważ jestem bezdzietna

Polecane posty

Gość aneeettt being

Kiedys mialam... Tak do 20-23rz. Teraz jestem sama, one bardzo rzadko sie odzywają ...ja tez powoli przestaje..one mają swoje sprawy gadają o ubrankach pieluchach przedszkolach innych dzieciach chorobach i tak dalej..a ja siedze i slucham. Jest mi wtedy bardzo przykro... Mam 25 lat i chyb jedyne wyjscie to ciaza, poza tym dogryzają mi ,one i rodzina ze nie mam dzieci

Gość pollihymnia
zwariowlas? rodzic dziecko bo ktos kaze?/ przevciez nkt ci nie pomoze w jego wyhowniu-olej kolezanki i spoleczenstwo -pierdolone pojeby co kaza rodzic

Gość zaczarowany olowek10000
poszukaj sobie bezdzietne kolezanki, proste

Gość n,qqq
ale masz problem:O wrzuc na luz i znajdz sobie towarzystwo bezdzietnych

Gość Hahahaha gdzie ty zyjesz?
Mam 22 lata, wiec jestem 3 lata mlodsza od ciebie i gdyby ktos kazal mi rodzic to bym te osobe wysmiala. Nawet jak bedziesz miala faceta to jego jedynym zyciowym celem nie musi byc zakladanie rodziny. ;) Masz jeszcze DUZO czasu. Dziecko to obowiazek, kto sie nim zajmie jak bedziesz chciala isc do pracy lub gdzies wyjsc? Matki, babki twoich kolezanek liczyly na wnuka do "bawienia" odkad te dostaly pierwsza miesiaczke ;) nie wiesz jakby bylo w twoim przypadku, rodzina ci dogaduje, ze nie masz, a jak bedziesz miala to moga sie odwrocic i powiedziec, ze to nie ich dziecko.

Gość Skania*
A ja mam dzieci i NIE MAM kolezanek :-O jak dzieci nie miałam, miałam kolezanki :-P

ja mam 26 lat i całą masę bezdzietnych koleżanek w moim wieku. dzietne też mam i jakoś posiadanie dzieci nie wyłącza ich z życia.

Gość troche cie rozumiem a troche n
nie bo ja majac 28 lat tez nie mam dzieci, ale mam sporor kolezanek ktore dzieci nie maja i nie mam problemu z kolegowaniem sie z nimi, mam tez kilka kolezanek ktore nie maja dzieci, ale nie ma tu jakiegos dziwnego podzialu.