Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksadbjsabhj

Licencjat - bankowość szukam pomocy przy napisaniu pracy

Polecane posty

Gość ksadbjsabhj

Witam Was wszystkich :) Szukam osoby, która przeczyta moją pracę i wniesie poprawki. Sprawa wygląda tak,że 3 pierwsze rozdziały napisałam sama, z braku czasu 2 następne zleciłam napisać. I okazało się,że są kompletnie nie na temat i w ogóle tragiczne. Byłam u promotora myślałam,że mnie zabije. W sobotę mam do niego jechać, a kompletnie nie wiem jak się za to zabrać i od której strony się za to zabrać :/. Jeśli jest ktoś chętny, aby mi w tym pomóc proszę napisać. Oczywiście co do kosztów myślę,że się dogadamy. POZDRAWIAM

Gość kopfjjvpojvpojfv
Napisz prace sama, albo pogodz sie z mysla, ze dyplom ci sie nie nalezy - studia to obowiazki i sprawdziany ktore nalezy przejsc aby z dyplomu profitowac.

Gość ksadbjsabhj
Oczywiście masz rację. Jednak będę spała spokojniej, gdy ktoś spojrzy na to fachowym okiem i mnie nakieruje. Wiem ,od tego niby jest promotor, ale nie kwapi się do tego, aby mi za dużo pomóc. Zresztą większość z Was zapewne broniła dyplom to wie jak to jest..

Gość i ty masz się nie daj BOze
opiekowac kiedys moimi finansami?!!!!!!!

Gość ksadbjsabhj
Kosmita_ma_swój_nick podaj mi swój mail to napiszę wszystko. widzę, że jest ogólne poruszenie tłumu, jakby wszyscy byli święci. Sami ściągają przez całe liceum i studia, kupują prace, ale przecież najlepiej kogoś oceniać :). Nie martw się nie będę się opiekowała Twoimi finansami, ponieważ zajmuję się swoimi :D

Gość ksadbjsabhj
Kosmita_ma_swój_nick podaj mi swój mail to napiszę wszystko. widzę, że jest ogólne poruszenie tłumu, jakby wszyscy byli święci. Sami ściągają przez całe liceum i studia, kupują prace, ale przecież najlepiej kogoś oceniać :). Nie martw się nie będę się opiekowała Twoimi finansami, ponieważ zajmuję się swoimi :D

Gość ksadbjsabhj

Gość ksadbjsabhj

Gość ksadbjsabhj
5 miał być empiryczny....

Gość ksadbjsabhj
mój mail to zou_890@o2.pl czekam na maila :)

Gość pisanie. Izabela
pisanie_pracy@wp.pl Napisz na maila - tak na prawdę tutaj ciężko dojść do konkretnych wniosków. Te 2 rozdziały mają być empiryczne? Badania? Jeżeli aktualne czekam na maila z nr tel - wszystko wyjaśnimy, Pozdrawiam

Gość pisemna24
Pomoc możesz znaleźć na naszym portalu Pisemna24.pl. Po rejestracji przedstaw swój problem i poczekaj na ofertę. Zrzeszamy zarówno najlepszych studentów równych kierunków jak i nauczycieli czy profesorów którzy są gotowi żeby ci pomóc. Powodzenia pisemna24

Gość gość
Świadczymy profesjonalną pomoc w redagowaniu prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych, wypracowań i innych tekstów przez osoby mające kilkuletnie doświadczenie. Płatność w ratach. Nie bierzemy zaliczek. Bezpłatnie dołączamy raport antyplagiatowy.Na dowód naszego doświadczenia i przystępnych cen polecamy odwiedzenie naszej

Gość gość
Świadczymy profesjonalną pomoc w redagowaniu prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych, wypracowań i innych tekstów przez osoby mające kilkuletnie doświadczenie. Płatność w ratach. Nie bierzemy zaliczek. Bezpłatnie dołączamy raport antyplagiatowy.Na dowód naszego doświadczenia i przystępnych cen polecamy odwiedzenie naszej strony. Mail jusmarcin@yahoo.com