Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość assannka

chorowity przedszkoloak :/

Polecane posty

Gość assannka

mały ciągle chory od sierpnia byl w przedszkolu łącznie może 10 dni, a tak ciągle coś łapie i antybiotyk za każdym razem. ma ktoś podobnie? bo ja już chce go wypisywać, nie wiem sama :/ dodam że za chwilę będę miała w domu noworodka...

Gość na początku nie odczuwałam
MÓJ SYN BEZ PRZEWRY CHOROWAŁ DO 10 LAT🖐️

Gość Moppie
Zmien lekarza! U mnie było to samo, od roku podaje małej tran norweski moller i przestała chorować!!! To jest cud! Naprawdę!

Gość assannka
ja właśnie też zaczęłam podawać tran, tylko narazie efekt żaden...

Gość Moppie
Ja zauważyłam efekty po 2 tyg. Mała zaczęła lepiej jeść. Wszystkie dzieci chore w przedszkolu a moja zdrowa!!!! Tylko katar od czasu do czasu. Kocham tran!!!

Gość Moppie
Im częściej dziecko dostaje antybiotyk tym częściej choruje. Ja mam super lekarza! Moja córka antybiotyk miała 2 razy.

Gość Kapijonka
Mój syn jak poszedł do przedszkola (jako 3 latek) to "zaliczył" 5 angin i 2 szkarlatyny w ciągu niecałego roku! Myślałam, ze się wykończę, tym bardziej, że nie było opcji, żeby za każda jego chorobą brać zwolnienie i siedzieć w domu. ale ... okazalo się, że głównym winowajcom był 3 migdał. usunęliśmy i od lutego mamy święty spokój. Poza tym 3 latki- przedszkolaki zazwyczaj często chorują, niestety ;/ Podpisuję się pod tranem. Nie ma nic lepszego. Do tego jak mały złapie przeziębienie to nie faszeruję go chemią- antybiotykami tylko stare domowe sposoby- gęsi smalec, syrop z cebuli, sół morska do noska. Najwazniejsze jednak uodparniać- nie przegrzewać, spacerować, hartować. powodzenia :-)

Gość Kapijonka
a! no i odpowiednia dieta ;-) znaczy owocowo- warzywna :-) assanka- ja też za chwile bede miała w domu noworodka :-)