Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia do sprzedania

suknia ślubna + dodatki 400 zł

Polecane posty

Witam! Mam do sprzedania bardzo oryginalną, asymetryczną suknię ślubną użytą jeden raz. Sukienka dla osoby noszącej rozmiar 36 i niskiej (160 cm). Sukienka jest jednoczęściowa, góra to gorset, a dół jest z takiego materiału jak welon. Sukienka jest bardzo wygodna i nie była używana w ekstremalnych sesjach zdjęciowych typu sesja w wodzie. Do sukienki dokładam welon (widoczny na zdjęciu) oraz bolerko z krótkim rękawem. Mogę również dorzucić kamizelkę i musznik dla Pana młodego. Sukienka nie była czyszczona dlatego trzeba ją będzie oddać do czyszczenia - jest ubrudzona u dołu (jak to po normalnej zabawie), ale nie ma żadnych plam. Sukienkę można obejrzeć tutaj: http://zpodaj.net/45b50d4a4708e.jpg.html Osobom zainteresowanym mogę przesłać więcej zdjęć na adres e-mail.

link nie działa :/ Jeszcze raz: zapodaj.net/45b50d4a4708e.jpg.html

Gość Taka sobie Ada
Witam proszę o wiecej zdjec na maila ada345@o2.pl

Gość a ja mam do sprzedania suknię
za 500zł hiszpankę, zdjęcia na maila,

witam mam do sprzedania suknię ślubną typu księżniczka rozmiar 36 możliwość regulacji.Suknia wymaga odświeżenia,gdyż nie była czyszczona po weselu, na dole niewielki defekt stąd taka cena(tj.450zł) do kompletu dodaje welon.zdjęcia na meila