Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depresja jesienna

Popełniłam megagafę

Polecane posty

Ale dzisiaj popełniłam gafę i się tym zadręczam. Nasz szef często nie czyta faktur, potem były błędy, ostatnio jednak zaczął zwracać uwagę na to co podpisuje, dzisiaj zwrócił mi fakturę do korekty. Wróciłam z nią radośnie do biura i wykrzyczałam, że szef w końcu zaczął myśleć, zapominając, że jest u nas na szkoleniu nowa osoba, zupełnie nam nieznana. Sama też jestem nowa, od 3 miesięcy w firmie. Koledzy z działu pojechali mnie na czym świat stoi za takie komentarze a ja sama nie wiem co zrobić, czy zagadać do tej nowej dziewczyny żeby tego nikomu nie powtarzała czy udawać że nic się nie stało i na przyszłość uważać. Dręczy mnie to niesamowicie.

Gość flusiu
Ja bym udawał, że nic się nie stało, może ta nowa dziewczyna nie zwróciła na to uwagi albo szybko zapomni. No i na przyszłość uważał na to co mówię.

Gość bopoteeem
trzeba będzie zwolnić szefa, przelecieć nową i sprzedać kolegów

Gość na początku nie odczuwałam
wylecisz niebawem🖐️

Gość nic nie mów
mało prawdopodobne, żeby była kablem. jednak mało osób chyba ma takie parszywe usposobienie, poza tym jako nowa będzie raczej chciała ułożyć sobie dobre stosunki z zespołem, a nie zaczynać od kablowania.

Gość oj nie przesadzaj
Jakbys to do szefa powiedziała to inna sprawa a tak...nowa jest jeszcze niezorientowana i szybko zapomni a Ty masz cenną nauczkę