Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ilonka13

Łazienka

Polecane posty

Gość dreed 3d
Też swego czasu się tym interesowałam i powiem Ci czego dowiedziałam się od kilku niezależnych fachowców od łazienek. Drewno w łazience wygląda bardzo ładnie ale...krótko. Bez względu na to jak zabezpieczysz to drewno bardzo szybko nadaje się do wymiany. Wilgoć i woda, temperatura robią swoje. Także jest to rozwiązanie tylko wtedy gdy chcesz mieć dany wystrój na kilka lat dosłownie. Dajmy na to klasyczna łazienka z płytek w średniej cenie wytrzyma nawet 20 lat przy czym w drewnie w tej samej cenie - 5 lat. A koszt jest dosc duzy bo trzeba to drewno zakonserwować. Ja zrezygnowałam.

Gość Ala

Gdy remontowałam łazienkę kupiłam umywalkę i prysznic w sklepie UNISTAL (woj. dolnośląskie). Polecam, niskie ceny i wysoka jakość produktów.

ja w Cermagu znalazłam bardzo fajną armaturę - myślę ze warto szukać bo można nie dość że ładne elementy znaleźć wyposażenia a do tego dobrej jakości!

28 minut temu, Lesska napisał:

ja w Cermagu znalazłam bardzo fajną armaturę - myślę ze warto szukać bo można nie dość że ładne elementy znaleźć wyposażenia a do tego dobrej jakości!

Myślisz, że od 8-miu lat ciągle szukają czy tak że lubisz pospamować?

🤔