Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azidozen

Zdrada

Polecane posty

Gość azidozen

A więc sprawa jest taka, dziewczyna mnie zdradziła z jakimś kolesiem, po około 2 tygodni stwierdziłem że jej wybaczam, ona na początku mnie przeprosiła powiedziała że nie powinna tego zrobić, że nie wie jak do tego doszło itp. Ale stwierdziliśmy że potrzebujemy czasu itd. minął wiecej niż miesiąc bez rozmawiania, pisania,spotykania itp.. A ona do mnie mówi że nie wie jak to będzie, że wolała by jak bym ja z nią teraz zerwał że było by jej może łatwiej bo boi się teraz ze mną spotkać. chociaż zależy jej na tym co było między nami ale nie wie czy jest sens to naprawiać, a byliśmy ze sobą około 5 lat. Z tamtym się nie spotyka bo on ma dziewczyne i jej to powiedział, ale to było praktycznie na samym początku. i teraz mam pytanie co mam zrobić? kocham ją bardzo, ale nie wiem czy ona jeszcze kocha mnie. Nie chce naciskać na spotkanie ale czuje że już trzeba to zrobić. co mi doradzicie? naprawde mi na niej zależy i myślę że wybaczenie tego co zrobiła na prawdę jest czymś, no przynajmiej dla mnie..

Gość przedstawiciel sssamęęęczonych
"....kocham ją bardzo, ale nie wiem czy ona jeszcze kocha mnie....." - i tak i nie. "Nie chce naciskać na spotkanie...." - i słusznie. Nie naciskaj. i wogóle -> idź w swoją stronę. "....myślę że wybaczenie tego co zrobiła na prawdę.... ' - mylisz się . Ona Ci nic (jeszcze! nie zrobiła. Z miłości. Takiej durnej, wirtualnej) Ale -> nie przeginaj. Proporcje. Pamiętasz? p.s. http://www.youtube.com/watch?v=Qe500eIK1oA posłuchaj uważnie.