Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOS

MAM OKROPNY NOS!

Polecane posty

Gość NOS

Witam, mam okropny nos... ostatnio koleżanka powiedziała, że mam duży nos... masz graba lekkiego i szeroki jest.. wszyscy mówią, że jestem ładna, tylko ten nos! Nie wiem co zrobić...operacji się boje, i jak już to mogę dopiero ją zrobić za 3 lata... a Wy co polecacie, co byście zrobiły na moim miejscu? MASAKRA! :(:(

Gość zastanawiająca się dziś
no przede wszystkim nosa sobie nie odgryziesz :) póki co- albo spróbować zaakceptować ;-) albo jakos sobie pomóc 'sztuczkami'- odpowiedni makijaż, konturowanie nosa- tym sposobem sprawisz że nie będzie taki 'szeroki' garbka niestety nie można zatuszować- jesli chodzi o profil, ale myślę, że np odpowiednia fryzura oraz podkreslenie oczu, ust- skutecznie odwrócą od niego uwagę skoro operacja wchodzi w grę dopiero za trzy lata, to przez ten czas może się do tego swojego nosa przekonasz... a jeśli nie- operacja będzie jedynym wyjściem :) jeśli nie będziesz w stanie przyzwyczaić się do swojego nosa, to warto będzie przezwyciężyć strach i już zawsze cieszyć się 'wymarzonym' noskiem, pozdrawiam :)

Gość NOS
jej dziękuje za pomoc! :)

Gość concordia
może dłuższa fryzura może duże okulary i w końcu jak przeszkadza - operacja..całe życie przed tobą

Gość caryca katarzyna xxi wieku
Nie martw się ja również i myślę że tego nie da się zaakceptować.. natomiast łatwo jest mówić o tym komuś kto sam takiego mankamentu nie posiada. Dziwne że nie spotkałam się z nikim kto by mówił że zaakceptował i mu to nie przeszkadza. Można się pogodzić ale zaakceptować nigdy.

Gość sexsexsexsexsex
Pozdro dla kacapa, naleśniora, kuleluka i wieprza!!!!! x x x x x x x

Gość jhbjher
na operacje w ostatecznosci tak jak ktos juz napisal jest wiele sposobow na pomniejszenie,zwezenie itd odpowiedni makijaz,fryzura i bedzie git ;) a kolezanka musi ci czegos bardzo zazdroscic ze sprawia jej przyjemnosc sprawianie tobie przykrosci...... wejdz sobie na dzial operacje plasty7czne i jak żyć po nieudanej operacji nosa.......poczytaj jak dziewczyne zaluja i licza na cud poprawki, NIE WARTO !!!!!

Gość NOS
eeeh:( dziękuje za pomoc

Gość Dr Fahrenheit
Jest naukowo udowodnione, że u ludzi nosy i uszy rosną przez całe życie.

Gość Elgeja
Kulfon, kulfon co z ciebie wyrośnie?

Gość lykka li
Kłam Pinokio, kłam!

Gość Gonda
Dr Fahrenheit,oj tam nauka,raz zdrowa jest margaryna a raz masło w zaleznosci jaka nauka ma siłe przebicia:)

Gość Marlenka 23
a ja mam dolek na nosie i co? tego dołeczka nie widać,pytalam sie ludzi,a ja go widze,moze ty tez widzisz czego praktyczne nie ma?