Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra swojej młodsze siostry

cysta w macicy błagam doradźcie

Polecane posty

Mam takie pytanko.Moja siostra dzis poszła do gina bo myslała ze jest w ciazy a lekarz powiedział ze ma 5 cm cyste w macicy i że trzeba robic operacje. Siostra przybita oczywiscie i nie wie co teraz robic. Gdzies tam ktos powiedział ze takie cysty to mozna farmakologicznie leczyć albo ze sie przebiją to jej to pęknie i będzie po niej. Wszyscy panikujemy i nie wiemy co teraz robic.Może ktos miał cos podobnego i doradzi?

Gość oinborebgv
prawdopodobnie przyjedzie rano do szpitala z wynikami badan, na czczo, usuna jej histeroskopowo, jesli bedzie sie dobrze czula to tego samego dnia wroci do domu

jutro ma odebrac wyniki badan nie wiem czy ona powinna isc do innego lekarza? czy oni ja bedą ciac czy to tak jak laparoskopia? jak to bedzie wygladać? Lekarz ja straszy ze jak jej peknie to moze nie rpzezyc kurcze tak sie martwimy.

Gość Dżennifer
wspolczuje,o cystach na macicy nic nie wiem ale znajoma miala miesniaki ,nie dala sie kroic tylko leczy sie ziolami,czy dobrze robi??? nie wiem.....powodzenia,ile siostra ma lat?? i co lekarze mowia ,czy po bedzie mogla miec dzieci??

Gość 21kate
Hej. Jestem w 8 tyg ciąży i mój lekarz wykrył że mam jakąś cyste, czy torbiel na macicy... Chciałam zapytać czy wiecie coś na ten temat? Czy to zagraża ciąży? Z góry dziękuję za jakąś odpowiedź...

Gość margherita79
Cześć ja miałam cystę będąc w siódmym tygodniu ciąży lekarz kazał mi się nie przezimować urodziłam zdrową córkę