Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roman Dmowski

czy zauważacie jakieś przebudzenie świadomości narodowej wśród Polaków?

Polecane posty

od jakiegoś czasu widzę, że jest coraz więcej kapel "patriotyczno - narodowych" np na youtube pełno takich filmików: http://www.youtube.com/watch?v=2k8D_t0fpx8 czy wg was jest to jakiś trend wzrostowy? zwiastun powrotu do normalności po latach prześladowania patriotów i propagandy? czy może to zanika i zbliżamy się do eurosocjalistycznego raju, gdzie nie ma miejsca dla takich "ksenofobów" jak Żołnierze Wyklęci?

bo na większości portali jest +- 10% lewackiego betonu, który dostaje wścieklizny przy kontakcie z jakimikolwiek treściami narodowymi na portalach Michnika jest to coś koło 60% zastanawia mnie jak się to rozwinie

Gość gytdyt
no tak Einstein ,kolejny żyd ałtorytet

mam lekką paranoje. lekarz twierdzi że to psychoza maniakalna, ale ja wiem swoje. wszędzie widzę zagrożenie. moim Bogiem - Macierewicz i żaden spisek tego nie zmieni:classic_cool:

chyba wolałbym być wyznawcą Macierewicza niż Michnika możecie powiedzieć, że to uprzedzenie, ale wolę nawiedzonego Polaka niż nawiedzonego Żyda

Gość gytdyt
a wiecie ze poczciwy Antek Macierewicz to Żyd? tak tak, jego prawdziwe dane to Izaak Singer

Gość nie przekłamywac faktow
Czy nosił Pan kiedyś inne nazwisko? Na przykład Izaak Singer? Antoni Macierewicz: Nie nosiłem nigdy nazwiska Izaak Singer. Z tego co wiem, nie nosił takiego nazwiska także nikt z mojej rodziny czy to od strony Ojca czy Matki, a więc nikt z Macierewiczów, Nowakowskich, Grabowskich, Niementowskich, czy też Strączyńskich, Winczakiewiczów lub Kozarskich. Jak było w XVII wieku - nie wiem, ale za ostatnie 300 lat gwarantuję. W latach 1982-84 ukrywając się, posługiwałem się dowodem osobistym wystawionym na cudze nazwisko. Brzmiało ono jednak inaczej.

Gość gytdyt
ok,mowic tak mogl, na tak postawione pytanie odpowiedziec mozna niekoniecznie zgodnie z prawda,wiec i Macierewicz mogl nie powiedziec prawdy

moim zdaniem podstawowy test to to czy Gazeta Wyborcza lubi daną osobę osoby nielubiane przez to środowisko nie są Żydami. Koniec i kropka.

Gość OBUDŹ SIE POLSKO.
Epicki Tham Telvahdrox "Patriotyzm jest chorobą psychiczną, która zabiła, zabija i z pewnością zabije miliony ludzi" Albert Einstein - Tylko debil powołałby się w sprawach patriotyzmu na słowa żyda. Widać, że jesteś kompletnym idiotą.

Gość OBUDŹ SIE POLSKO.
Epicki Tham Telvahdrox "Patriotyzm jest chorobą psychiczną, która zabiła, zabija i z pewnością zabije miliony ludzi" Albert Einstein - Tylko debil powołałby się w sprawach patriotyzmu na słowa żyda. Widać, że jesteś kompletnym idiotą.

Gość gytdyt
listy Żydów sa wiarygodne, to nie jest tak ze ktos sobie wypisuje ot tak kazdego, nim taka lista powstanie najpierw bada sie mozliwe pochodzenie danej osoby

Gość OBUDŹ SIE POLSKO.
Epicki Tham Telvahdrox Zostanę przy cytowaniu: "Patriotyzm to przekonanie o tym, że jakiś kraj jest lepszy od innych dlatego, że ja się w nim urodziłem." - Nie cytuj cwelu słów frajerów, bo gówno odpadzie wiesz co to jest patriotyzm i honor.

Gość Liryczny team Calvados
Epicki Tham Telvahdrox Zostanę przy cytowaniu: Owszem,owszem.Na nic innego cię nie stać ponad bezkrytyczne posługiwanie się "cudzym"spojrzeniem na patriotyzm...nierzadko napiętnowanym obsesjami. Na na rasowego ćwierćinteligencika przystało.

nie są te listy wiarygodne np. wpisali tam Korwina :D czemu? bo ktoś go nie lubił a Korwin zaprzeczał jakoby nazywał się "Ozjasz Goldberg" :D jedyny sławny Ozjasz to Szechter 🖐️

Gość OBUDŹ SIE POLSKO.
Zapomniałeś żydzie języka polskiego? Rozmawiaj z Polakami po polsku parchu. I nie powołuj się na Eisteina, który niczego dobrego dla zwykłych ludzi nie zrobił. Nawet do pięt nie dorastał Tesli.

Gość OBUDŹ SIE POLSKO.
Roman Dmowski nie są te listy wiarygodne np. wpisali tam Korwina czemu? bo ktoś go nie lubił Wpisali Korwina, bo Korwin jest żydem. Nie wspomnę jak ma głupio na imię i nazwisko.

„Ktoś powiedział, że patriotyzm to ostatnie schronienie łajdaków; ludzie bez zasad moralnych owijają się zwykle sztandarem, a bękarty powołują się zawsze na czystość swojej rasy. Narodowa tożsamość to jedyne bogactwo biedaków, a poczucie tożsamości oparte jest na nienawiści - na nienawiści wobec tych, którzy są inni. Ecco