jestem jędzą i dobrze mi z tym 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 me is jessika from londyn . me is from big earth , not you is from village . me to rule on kafeteria . me is princess . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NumberOfTheBeast 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 you better get back to school and learn some English. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem jędzą i dobrze mi z tym 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 me englisz is very much good . you is zazdrosny because me is life in londyn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jestem jędzą ;P Napisano Wrzesień 24, 2012 i co fajnie sie podszywac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem jędzą ;P 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 żall ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem jędzą ;P 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 usuńcie tego kogoś kto zabrał mi nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 :o a ja wiem która prawdziwa :) zaczerniłaś jej nicka, podła istoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem jędzą ;P 0 Napisano Wrzesień 24, 2012 przepraszam bardzo.. ja korzystalalm z tego nicka wczoraj i dzis jeszcze pol godz temu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach