Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejna z tych głupich

wykorzystał.. chcę zapomnieć.

Polecane posty

ja 19, on 23. dał mi wiele argumentów, bym mogła wierzyć że ' z tej mąki będzie chleb'. niestety... mam wrażenie, że wykorzystał mnie do seksu. chyba lepiej zapomnieć... jak? nie będzie łatwo, bo chyba się zakochałam :( jestem kolejną naiwną Polką wypłakującą się w internecie.

Gość serconosnenkdwqdq
Dlugo bylas wykorzystywana przez niego?

Gość no i co,nic sie nie stalo
to o nim swiadczy a nie o tobie,uszy do gory.badz ponad nim.

Gość Sometimes i wish i were you
Mnie tez wykorzystal. Ile juz czasu jestes po zerwaniu ?

Gość kolejna z glupich
nie bylam z nim.mieszka 500 km ode mnie.przyjezdzal, mowil ze zalezy, wydawal setki by zostac na weekendy w miescie moim. ze zalezy I chce byc ze mna.zaangazowalam sie.dostal w ten weekend seks. teraz przez odleglosc to niby nie ma sensu. wiec po co to wszystko?

haha .... ten moj to samo :) tez nagle mu przeszkadza odleglosc i wgl to on musi byc ksiedzem :) hahahhaa eh

Gość kolejna z glupich
ksiedzem? to jak w filmie :p tak bardzo chcialabym z nim byc..

W jakim filmie :D ? No ja z tym swoim nie chce juz byc, mam go w dupie, kurwiarz pieprzony. Jezcze sie slinil na moja przyjaciolke. Teraz juz mam gdzies czy idzie do tego seminarium czy nie. Wszyscy sa tacy sami, dla seksu zrobia wszystko...a my sie lapiemy w to jak mucha na lep.

Gość takasmutna:(
nie wszyscy tacy są mój utrzymuje ze mną kontakt

Gość kolejna z glupich
nie wiem czy na pewno tylko dla seksu chcial. ja tez chcialam tego. najgorsze co moze teraz byc to przejscie na znajomosc. nie moge tego przebolec. od wczoraj mam dola. probuje byc twarda..Ale nie moge.

Gość takasmutna:(
ja go widywałam codziennie to miała być tylko zabawa wyszło inaczej

a do czego jeszcze poza seksem mial Cie chciec? skoro Cie juz nagle nie chce po tym seksie ?

Gość sgsggsgddfgffg
Kolega do mnie zarywa, ale powiedzialam mu wprost ze w sex friends nie bede sie bawic, ale pisze i dzwoni to znaczy, ze ma wyzsze intencje :)

Gość kolejna z glupich
to masz szczescie, ze sie odzywa. Wlasnie nie chce wierzyc, ze przejechal 2 razy 3/4 polski I wydal tyle siana, by mnie przeleciec. I CODZIENNY kontakt chyba tez o czyms swiadczyl... przynajmniej tak mi sie zdaje. mialam dlatego prawo uwierzyc w to ze zalezy, ze chce byc ze mna. a teraz nagle odleglosc i jego studia? ze nie bedzie mial dla mnie czasu (medycyna) I nie wytrzymam tego ze bedziemy sie co 2 mce na weekend widziec. ja bym mogla wytrzymac! chce byc z nim!

Ooo jak medycyna to dobra partia :) A tak powaznie to na medycynie on bedzie mial straszny zapierdol z nauka i moze nie miec dlaCiebie czasu...poza tym wiesz jaka jest prawda? gdyby mu zalezalo naprawde to by zrobil wszystko by z Toba byc i co to za argument ODLEGLOSC? jak komus zlezy to wszystko pokona.

Gość sgsggsgddfgffg
rozumiem Cie kochana, ale blad jest taki, ze od razu myslisz o zwiazku. to jest blad wielu kobiet, w tym kiedys i moj. bawcie sie na poczatku w niezobowiazujacy flirt bez zadnych deklaracji i bez wchodzenia za bardzo na sprawy seksualne - kazdy facet bedzie wam z reki jadl jak bedziecie takimi pewnymi siebie kokietkami

Gość kolejna z glupich
I wlasnie masz racje. tez mu to Napisalam I zarzucilam, ze przyjechal by mi zrobic nadzieje jedynie. a on, ze to nie jest dla niego latwe I bla bla.. :( pierwszy raz sie chyba zakochalam. nie wiem co robic, na czym stoje. to takie wnerwiajace uczucie. takc, zapierdol bedzie mial.na pewno. mieszka w akademiku. wsytarczylby mi kontakt sms, telefon. Ale przynajmniej mialabym poczucie ze jest blisko duchem. rozumiesz?

Rozumiem Ciebie...Ty pragniesz go miec za wszelka cene...ale u facetow to tak nie dziala. Musza miec kobiete przy sobie, poza tym on Ciebie nie chce

Gość kolejna z glupich
dosadne slowa.. Ale prawdziwe I dziekuje Ci za to :( to tak boli..

Widzisz, ja nie bede Cie oklamywac bo przez takie cos nie bedziesz mogla o nim zapomniec jezeli wciaz bedziesz go idealizowala w swojej glowie i myslala sobie 'na pewno mu zalezy tylko nie moze przezte odleglosc' to wciaz bedziesz miala nadzieje i wciz bedziesz cierpiala. Polecam Ci urwac kontakt z nim.

Gość kolejna z glupich
usunelam go z telefonu, w ktorym mam do niego darmowe smsy, wylaczylam I schowalam do szuflady. nie bede korzystac z niego na pewno do jutra wieczora. drugi, w ktorym place za smsa do niego bedzie dalej w uzytku.Ale przynajmniej nie bedzie mnie kusilo by do niego napisac. wczoraj jeszcze pytal czy nie bede pisac juz i martwil sie, ze niby mam go gdzies. dzis nie odzywa sie od 12.ja nie bede o sobie przypominac. wyjechal ze znajomymi na kilka dni w gory. pewnie nawet o mnie nie myslal..

Moze jeszcze uda Ci sie go odzyskac ale musisz udawac obojetnosc! Nie mow nic o zakochaniu itp... mozesz jedynie czasami odp na jego smsa ze np nie odzywalas sie bo bylas zajeta albo bylas na piwie ze znajomym.

Gość kolejna z glupich
myslisz? naprawde mi na nim zalezy. a myslisz, ze moglabym wspominac o jakiejs randce I ogolnie odpisywac mu powiedzmy z opoznieniem kilku godzinnym? nie wyda sie to podejrzane, ze nagle zobojetnialam?

Nie o randkach nic nie pisz ...albo jedno albo drugie bo faktyczne wyczuje ze udajesz.

chciałabym aby mnie wykorzystywał, tak długo, długo oj oj

Gość kolejna z glupich
okej. doradzilabys mi cos jeszcze? podoba mi sie Twoj punkt widzenia :p

Dziekuje, milo ze jakos moglam pomoc ale niestety musze juz uciekac bo wychodze z biura. 3maj sie i zycze Ci samych dobrych decyzji...i pamietaj -badz niedostepna a jesli Cie oleje on to nie przejmuj sie az tak i nie mysl ze cos z Toba nie tak jesst tylko po prostu za szybko mu uleglas (seks i zakochanie) on to wyczul i postanowil uciec. Faceci w jego wieku boja sie uczuciowych kobiet bo to im kojarzy sie tylko z jednym : SLUB!

nie pisaliśmy wczoraj przez większość dnia. późnym wieczorem napisał jak spędził swój dzień i zapytał o mój. nie odpisałam. później poszłam się kąpać i zobaczyłam, że dzwonił na każdy z moich telefonów. przetrzymałam go jeszcze trochę i napisałam, że mialam cięzki dzien, spotkałam się z kolegą i jeździłam samochodem, a teraz idę spać i odezwe się jutro (czyli dziś). on odpisał, że dobrze i na dobranoc wysłał mi buziaka. myślicie, że to co znaczy? że jednak nie ma we mnie tak wylane jak sądze? dziś się nie odezwało żadne z nas. ja miałam napisać, ale doszłam do wniosku jak troszke się pomartwi, że się nie odzywam.