Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JjjjjjjJJJjjJJ

Jak możecie krytykować Katarzynę Figurę za to, że publicznie opowiada o swojej

Polecane posty

Gość JjjjjjjJJJjjJJ

tragedii. Przecież chce, żeby wszyscy wiedzieli kim jest jej mąż, bo się go boi i nie chce, żeby zrobił jej krzywdę. Poza tym jest roztrzęsiona, nie myśli racjonalnie. Dla mnie powinna o tym opowiadać, żeby inne kobiety nie bały się mówić i odchodzić od mężów, którzy je maltretują.

Gość pomocy help help
teraz? teraz nagle jest roztrzesiona a przez 12 lat czekala i nie byla? i klamala ludziom ze jest taka szczesliwa?

Gość dla mnie to dziwne
te które nie odchodza od mężów to takie które są od nich uzależnione i boją sie ze same sobie nie poradzą. nie sądze aby ona była od niego uzalezniona

Gość JjjjjjjJJJjjJJ
Cooo?? PRZECIEŻ BAŁA SIĘ, to jej tragedia, tych 12 lat, jak możesz, osobo, która pierwsza odpowiedziała

Gość pomocy help help
kobiety nad ktorymi mezowie znecaja sie psychicznie i fizycznie nie odchodza od nich poniewaz sa uzaleznione psychicznie, przyjmuja postawe ofiary z roznych wzgledow, niekoniecznie finansowych. kaska figura jako znana aktorka takze nie jest statystyczna Polka ktora mialaby sie obawiac bycia stygmatyzowana. nie podoba mi sie jednak, ze tak dlugo dala sie prac po ryju, a teraz bedzie latala do kazdej gazety i kazdej telewizji opowiadac o swojej tragedii itd. niech o tym nie milczy, ale mi to bardziej wyglada na nachalna autopromocje.

Gość pomocy help help
do JjjjjjjJjjJ rozumiem, ze sie bala, ale jako kobieta niezalezna finansowo byla i tak w duzo lepszej sytuacji niz statystyczna Polka

Gość dla mnie to dziwne
za duża szopka.

Gość pomocy help help
byla w lepszej sytuacji bo A. stac ja na adwokata B. stac ja by utrzymac sama siebie i swoje dzieci C. stac ja na psychoterapie, na uzyskanie pomocy itd. do tej pory wszystko bylo cacy i nagle z dnia na dzien biega zaplakana po wszystkich mediach... tak to wyglada.

Gość dfghgfdrftyuhbgvfd
finansowo może i lepszej, ale nie każda statystyczna Polka ma na sobie obiektywy kilku paparazzich i musi znosić komentarze wielce mądrych anonimów. Bo to, że idzie do TV to jedno, ale nie sądzę, że jeśli by siedziała cicho to dziennikarze daliby jej spokój. Zbyt medialny temat...

Gość pomocy help help
do dfghgfdrftyuhbgvfd no wlasnie, zauwaz ze media zawsze staja po stronie ofiar przemocy domowej, zawsze. jako osoba znana tym bardziej mogla liczyc na przychylnosc mediow i organizacji zajmujacych sie pomoca ofiarom takich sytuacji, to jest profit i dla niej, i dla organizacji bo osoba znana, ktora jest lubiana, ufaja jej, naglasnia ten problem. dlaczego nie naglosnila tego wczesniej??? dlaczego tyle zwlekala?

Gość pomocy help help
dla mnie to po prostu traci straszna hipokryzja, jednego dnia kai jest wspanialym kochanym mezem, a nastepnego zaplakana kasia pomieszkuje u znajomych bo boi sie meza.

Gość help help pomocy
bardzo dobrze, że o temacie mówi się głośno. O problemach przemocy, zwłaszcza kobiet, trzeba mówić jak najgłośniej. Przez lata był to temat tabu a mężczyźni byli panami,władcami i tyranami swoich rodzin. A co Was to obchodzi dlaczego tak dlugo z tym zwlekala??? Widocznie miala powody o ktorych nie koniecznie musicie mondrale wiedzieć. Głupie ciotki dobre rady!!!

Gość kostka rubika.
kopa w pizde dal , wygonil z mieszkania zabral karte bankomatowa bo zbrzydla i cyce obwisly to lata po tv i sie uzala ze katowal. chyba penisem po twarzy

Gość bolzdynb577
ja też w tą historyjkę nie wierzę, jeszcze ta rozmowa Tomasza Lisa z teściową K.F to jakaś tragikomedia w 2 aktach :O