Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce tego

pokazanie mu sie w calej okazlosci..

Polecane posty

Gość nie chce tego

Pół roku temu pooznalam fajnego chlopaka, od 2 miesiecy jestem razem.. Moj problem polega na tym ze mam pewien kompleks- garbaty nos, na codzien nosze okulary i nie jest to widoczne, poprostu jest ona troche wiekszy, ale garba nie widac.. Nigdy nie zdejmuje okularów w czyjejs obecnosci, boje sie ze kiedys przeciez nadejdzie moment kiedy on bedzie mnie chcial zobaczyc bez nich,czy to bedzie seks, czy poprostu spedzenie nocy wspolnie.. Nie wyobrazam sobie tego, jak przelamac ten stach/wstyd?

Gość mii123321
hej, mysle ze podobasz mu sie taka jaka jestes, okulary z pewnoscia nieco odwracaja uwage ale nie na tyle by cos calkowicie zakrywac. Musisz zrozuiec ze estescie razem bo jestes dla niego atrakcyjna i dobrze sie czuje w twoim towarzystwie. Zaden facet z tego nie zrezygnuje z powodu jakiebos malego garbika na nosku. glowa do gory:)

Gość trzymajcie mnie....
Czy Ty naprawdę uważasz, że kiedy zdecydujecie się spędzić razem noc, to mężczyzna będzie Ci patrzył na NOS???

Gość nie chce tego
No kto nie ma takiego problemu, to mnie nie zrozumie..

Gość trzymajcie mnie....
Fakt - ja nawet nie próbuję :o. Gość patrzy na ten Twój nos codziennie. Naprawdę myślisz, że nie zauważył tego, że masz garbaty nos? Że okulary to zamaskowały? Nie. On to widzi i nic sobie z tego nie robi. Podobasz mu się. Czy z okularami czy bez nich - Twój nos dalej jest tylko nosem i nie wyznacza Twojej wartości. Ale to Ty masz problem z sobą, a nie on z Tobą. Więc zbieraj na operację, bo już nigdy się z tego kompleksu nie wygrzebiesz przy takim nastawieniu :o.

Gość kitru
zdejmiesz majty to się nie będzie gapił na nos :)

Gość zaradna kobietka
Wiem ze dla Ciebie moze byc to trudne do przełamania tej bariery. Ale jesli Cie kocha, to znaczy ze taka Cie akceptuje:)