Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mloda0605

mam dwoch facetów na raz

Polecane posty

Gość Fiołeczka12345
Też tak kiedyś miałam w sumie Tobie jest dobrze gorzej z nimi

Gość 123wax
Rypią cie jednocześnie? Na dwa baty? Niezły układ.

ja nie sypiam z nimi !!! ale tak tez wydaje mi sie ze to kryptogeje :D (ps. nie ci moi :P ci co lubia 3katy)

Gość 123wax
Czyli bez perwersji, standard. Żadna rewelacja.

Gość 123wax
Jak się oboje zgodzą to powiedz że ok, ale chciała byś najpierw popatrzeć jak jeden drugiego "korkuje". Od taka mała perwersja.

pomysly macie takie... ze tez sama na to nie wpadlam :D:D tylko na posatawie seksu wybrac? a jesli jeden jest super w lozku a drugi w "zyciu" (charakter, czułość, troska itp)

Gość TTakajednaa
Tarara wypad kurwo mała. Tymi rodzice dobrali się na podstawie łóżka i nie wyszło z tego nic dobrego.

no taaak... ale seks to nie wszystko ;P potem okaze sie ze koles nie do zycia i cale zycie w dupie... pozosatnie nie wychodzic z lozka ;P

Gość TTakajednaa
Wybierz tego ładniejszego, mądrzejszego, zaradniejszego. Tego który lepiej Cię traktuje. Łóżko to sprawa drugorzedna. Nie słuchaj się lasek które myślą pizdą :classic_cool:

nooo romantyzm jak chuj :D najgorsze jest to ze czekam i tesknie za tym z ktorym sie przyjaznilam a teraz jest cos wiecej nie za tym z ktorym jestem 4lata... :/ znudzilam sie? i szukam wrazen u innego?

TTakajednaa tez tak myslalam bo taki facet daje jakas tam gwarancje na wspolne i dobre zycie... czyli olac 4 letni zwiazek... czad:D

tararaaa - tesknie jak cholera jak sie z nim nie widze.... i wlacza mi sie zazdrosc bo w tym czasie moze byc, gadac z jakas kolezanka...

nie nie z tym dobrym zyciem nie chodzilo o to ze sie ustawie przy ktoryms z nich... chodzilo o takie zycie wiesz.. w zgodzie, spokojne, z wspieraniem sie nawzajem... cos w tym stylu