Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dreamer22

Staraczki 2012 :)

Polecane posty

Gość Dreamer22

Witajcie, od ponad miesiąca jestem szczęśliwą mężatką:) Od jakiegoś czasu bardzo zapragnęłam być mamą... Od dawna śledzę różne fora, ale dopiero teraz odważyłam się założyć własne... Ostatnią miesiączkę miałam 26.08. Mam 28-29 dniowe cykle. Dzisiaj rano robiłam test - wyszedł negatywny. Kilka dni temu robiłam dwa, które również okazały się negatywne... Cały czas łykam kwas foliowy (Puritan's pride, opak. 250 tabletek). Nadal nie mam miesiączki. To dopiero pierwszy cykl starań... Tak bardzo bym chciała być już w ciąży. Czy można być aż taką szczęściarą? Dziewczynki przyłączajcie się do mnie... Powymieniam się z Wami swoimi spostrzeżeniami;) Każda z Was jest mile widziana. Gorąco zapraszam wszystkie Staraczki :)

Hej :) My się staramy już 3 miesiąc... Na razie bez rezultatów :( Życzę Ci z całego serca aby za pierwszym razem się udało :) Bo to czekanie jest strasznie dołujące :/

Gość 3 miesace to nic a ta pisze
ze czekanie jest dolujace to co maja powiedziec kobiety ktore staraja sie po 2,3 lat?:O bez przesady zdrowa para ma czas do 12 mc na zajscie jak jest zdrowa a szanse w cyklu to tylko 25% na poczecie to nie piekarnia ze raz dwa i ciaza zdarza sie ale trzeba swoje odczekac spokojnie!!!!najlepiej to dac na luz niz swierowac co miesac mozna sie j calkiem zablokowac:O jak sie bedzie mialo udac to sie uda

Dołujące ze względu na to, że czekam i tak na prawdę to nie wiem ile mi przyjdzie jeszcze czekać... Nie mówię, że to strasznie długo, wiem, że są takie co czekają całymi latami. Co nie zmienia faktu, że mnie to nie dołuje... Widzę, że na tym forum nie można wyrazić swojego zdania ani nic napisać bo od razu Cię ktoś obsmaruje od góry do dołu i zawsze się znajdzie ktoś komu się jakieś słowo nie będzie podobało. Trudno... Myślałam, że można po prostu podzielić się uczuciami, wątpliwościami z innymi, które się starają. Zawsze byłoby raźniej... Ale chyba sobie odpuszczę...

Gość jezu drogiii
Dołujące ze względu na to, że czekam i tak na prawdę to nie wiem ile mi przyjdzie jeszcze czekać. rozumiem rok sie starac i dluzej ale jako ktos napisal co to sa 3 miesace terAz sie dolujesz a co bedzie potem? jak sie nie bedzie udawalo? zwariujesz jesli juz masz takie do tego podjecie CIERPLIWOSCI....

Hej:) Cieszę się, że wzięłyście udział w dyskusji na tym forum:) Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opinii. Czasami chęć posiadania dziecka jest tak wielka, iż każdy dzień trwania w niewiedzy staje się katorgą. Nawet miesiąc wydaje się wiecznością. Dziś niestety zawitała do mnie @, co oznacza, że przed nami pracowity miesiąc. A miałam taką nadzieję, że się udało... Przez chwilę pomyślałam, że to może plamienie... Tak bardzo tego pragnę, że sama siebie oszukuję... Mój TŻ od miesiąca zażywa ze mną kwas foliowy. Postanowiłam też, że będziemy pili dużo wody (polepszymy w ten sposób jakość śluzu; będzie go więcej). Postaram się mniej stresować i zdrowiej odżywiać. Koniec z gazowanymi napojami, słodyczami, gotowym jedzeniem. Będziemy jeść więcej warzyw, owoców i ryb. Iska, a Ty masz jakieś postanowienia? :) Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych starań :)