Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Farbowana12

problem

Polecane posty

Gość Farbowana12

Czesc. kilka miesiecy temu poznalam chlopaaka. Odrazu wpadl mi w oko . Ale wtedy bylam zareczona , chodz juz wtedy moj zwiazek byl koszmarem . moj narzeczony stoczyl sie na dno. Postanowilam odejsc i ulozyc sobie zycie na nowo. Zaczelam spotykac sie ze znajomymi i wlasnie wśród nich byl chlopak ktory mi sie podobal. Po jakism czasie okazlo sie ze on jest z moja kolezanka .. zaczal z nia byc za nim lepiej poznal mnie. Ale ich zwiazek nie przypomina normalnego zwiazku. Praktycznie oprocz 5 osob nikt nie wie ze oni sa razem. spotykaja sie bardzooo zadko i jak ona nie zadzwoni to on tym bardziej .. nawet nie okazuje jej uczuc. Aczkolwiek Bardzo czesto zagaduje do mnie .. smieje sie do mnie.. zaczepia mnie oraz potrafi kilka minut bez przerwy patrzec na mnie.. Nie wiem co mam juz robic.. Naprawde coraz bardziej mi zalezy na nim... doradźcie mi prosze.. co o tym sadzicie???

Gość Farbowana12
Heh.. chcialabym... ale mam obawy ze skoro on jest z nia to moze ja kocha ...?

Gość Farbowana12
Wiem.. ale to jednak moja kolezanka i nawet calkiem dobra... i sama nie wiem co robic.. oni sie nie zachowuja jakby byli razem...

Gość MMLL
ale masz problem, może najlepiej jak zapytasz koleżankę czy to jakiś poważny związek!

Gość Farbowana12
Uwiesz mi ze pytalam... ona mowi ze jak narazie i nie jest zle chodz ona by wolala zeby bylo inaczej zeby kazdy wiedzial o nich i zeby on okazywal jej uczucia itd.. no ale najwazniejsze to ze ona go kocha i bardzo jest szczesliwa ze z nim jest.

Gość MMLL
To masz faktycznie spory problem, sam byłem w takiej sytuacji tylko odwrotnej.

Gość Farbowana12
I co zrobiles?

Gość MMLL
roochałem obie :p

Gość ..piggy
heheh.. ;P

Gość Farbowana12
fajnie ale ja pytam powaznie co mam robic i co sadzicie o tej calej sytuacji??

Gość taka jedna mala wredna ;)))
zostaw faceta kolezanki - jest zajety, jest w zwiazku, nie ma co sie mieszac znajdz sobie innego, zajmij sie soba, swoimi pasjami i nie pchaj sie z buciorami do czyjegos zycia