Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co mam tera zrobić

minęło 6 tygodni

Polecane posty

od ostatniego bzykania żony, niby mam ochotę na sex, ale żona jakby mi zbrzydła. Teraz czuję takie dziwne mrowienie w kroczu. Czy to od zalegającej tam spermy? Nie wiem co z tym fantem zrobić, bzyknąć żonę, choć nie mam na nią specjalnie ochoty czy załatwić sprawę samemu. Tak źle i tak nie dobrze.

Po tej ostatniej imprezie musisz po prostu się otrząsnąć i wytrzeźwieć. Jak wytrzeźwiejesz to albo zobaczysz że jesteś ze swoją żoną w waszym domu, albo zobaczysz nie swoją żoną w nie waszym domu. Wtedy wystarczy wyjść i poszukać domu i żony. Jeśli jednak będziesz w swoim domu z nieswoją żoną, znaczy że piłeś trochę dłużej i że jesteś przegrany bo z kochanką się nie pije do upadłego :P

Gość Amadeusz Wang
Jak mozesz powiedziec,ze Ci zona zbrzydla?!? Zony to najpiekniejsze stworzenia ktore robia dla Nas wszystko czego oczekujemy.Sa zawsze piekne bez zmarszczek,mlode, maja cudne cycki. Gotuja,sprzataja i daja cudowny seks. Zawsze to czego oczekujemy sa gotowe dac,w seksie nie ma tematow Tabu oraz rzeczy ktorej Nasza cudowna zona nie zrobi. Zona to najlepszy kumpel,zrozumie jak musisz isc na mecz,zrozumie piwo nawet burdel. Zona to jest to dzieki czemu utrzymujemy sie na powierzchni.

Jak mozesz powiedziec,ze Ci zona zbrzydla?! MOGĘ Zony to najpiekniejsze stworzenia ktore robia dla Nas wszystko czego oczekujemy. NIE Sa zawsze piekne bez zmarszczek TAK ,mlode TAK maja cudne cycki NIE. Gotuja,sprzataja ŚREDNIO i daja cudowny seks DO BANI . Zawsze to czego oczekujemy sa gotowe dac,w seksie nie ma tematow Tabu oraz rzeczy ktorej Nasza cudowna zona nie zrobi NIE . Zona to najlepszy kumpel,zrozumie jak musisz isc na mecz TAK zrozumie piwo TAK nawet burdel NIE . Zona to jest to dzieki czemu utrzymujemy sie na powierzchni TAK, A TRZEBA SIĘ WBIJAĆ W GÓRĘ

z jednej strony poszedłbym do sypialni, z drugiej strony wole sobie siedzieć i pracować na kompie, co jakiś czas się relaksując na kafe

czemu nikt mi nie pomoże?>

Gość nie rowno oj nierowno mam
isc do kuchni i zagryzc kiszonego ogora na pocieszenie;)

Gość widzę, że nie jestem sam
mam podobnie, sama myśl o przytulaniu mną wzdryga. Nie seximy już ponad dwa miesiące. Bez przytulania mam mniejszą ochotę na sex, po miesiącu już mi się wogóle odechciało bzykać.

Gość krwawa krew
bo to trzeba zacząć później już idzie z górki:)

co idzie z górki?

jej to prawie loto

Gość doopsko
moze zarób trochę kasy golcu

Gość bublenan
eee jak Ci się "podobała" to musi nadal, musisz spróbować czegoś innego,zacznijcie probować i coś przypadnie Wam do gustu