Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona dziewczyna

Zespół policystycznych jajników-czy zawsze oznacza niepłodnosc?

Polecane posty

Jezeli kobita na to choruje to czy zawsze oznacza to ze nie bedzie mogla miec dzieci?:(

ufff :) mam 26 lat mam podejrzenia,ze moge byc na to chora,ide zrobic badania hormonalne,a potem usg jajnikow itp. ale sie boje. NIe planuje jeszcze dzieci...:(

Gość zdecydowanie nie....
mam pcos i 2 dzieci pierwsze w wyniku leczwnia i myslalam ze to koniec a tu po roku wpadka. Podobno pierwsza ciaza leczy pcos i cos w tym jest okres mialam jak w zegarku co do dnia co nigdy sie nie mialo miejsca przed pierqsza ciaza

no a skoro ja okresy mamy normalne, zawze regularne to moge miec ten zespol mimo iz np.mam troszke wloskow gdzie nie powinnam?bo w sumie u mie to jedyny powod...no i moze kiedys mialam troszke problemow z cera-wychodizly mi ropne krostki,ale odkąd uzywam toniku z garniera to zniknelo.......?

ja mialsm pco, okres zawsze regularny. ale cera kiepska i wlosy na linii pepka. to tylko wizualne objawy, najwazniejsze jest usg - czy nie ma pecherzykow w jajnikach oraz poziomy hormonow. nie martw sie, ja mam synka po pol roku staran ;]

dzieki dziewczyny,pocieszylyscie mnie:)

Gość anarchia__
Nie zawsze oznacza niepłodność. Mogą być problemy z zajściem, ale jest to możliwe, a jestem tego dobrym przykładem, bo mi się udało po roku starań. Oczywiście wszystko pod okiem lekarza i określałam sobie dni płodne mikroskopem owulacyjnym.

Gość onemoments
zaszlam w ciaze byly probleny ale obecnie jestem w 5mc ;p

nigdy sie nei leczylam ,chudlam i w pierwszym cyklu zaszlam;)

Gość wrecz przeciwnie
mnie badalo dwoch specjalistow i wyszla mi cala masa jajeczek, ale uwaga to moga byc puste jaja, wiec nalezy wykonac wiecej badan