Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justa86

ŻAL POMARANCZÓWEK

Polecane posty

Bywałam tu jako pomaranczka ale pod moim starym nikiem jaki teraz jest zaczerniony.Niestety wiele razy ktoś sie pode mnie podszywał,i byłam zmuszona sie zaczernić,choć bez logowania dobrze mi sie pisało,ale by uniknąć jakiś prowokacyjnych wpisów przez troli pod moim pomaranczowym nikiem wole pisać jako czarny login

hazelamateel Najpierw byłam w domu więc z chęcią się udzielałam na kafe a potem na spacerze ale już jestem. I nie napierdalam niedomyta krowo tylko co jakiś czas zaglądam i piszę

Opiekunka medycznnaaaa Uważasz, że zdziwenie, że ktos załuje na dziecko 119 zl i albo nie ma to przejaw bogactwa. Normalnie szczęka opada, ze takie bidy maja dostep do netu :-)

Gość hm,...
rzeczywistość nie przesadzaj, ja biedna nie jestem a też nie wydałabym 119 zł na body czy śpiochy bo dziecko momentalnie wyrasta. Raz kupiliśmy buty adidasa i 2 razy syn miał na nogach. Pewnie że jak Ciebie stać i masz ochotę to kupuj, ale nie obrażaj i nie wyzywaj od biedaków ludzi którzy by za taką sumę ciuszka nie kupili

Gość agatkowa matka
Przeczytałam jej wypowiedzi, to jakiś chory troll. Wyjdz do ludzi to zobaczysz rzeczywistość ;) Już to widze jak ty jestes piękna, z takim jadem jak ty to mało kto pisze :o co do kasy, dobrze ktoś tu napisał, jak sie ma kase to nie podkresla sie tego na kazdym kroku. A czarny nick jak twierdzisz zobowiauje, tylko do czego? W większośći zalogowani to zidiociałe no lajfy :classic_cool: dowodem na to są: rhowanion- udająca cnotliwą 25l dziewice, carri i wiele innych.

Gość agatkowa matka
rzeczywistosc Opiekunka medycznnaaaa Uważasz, że zdziwenie, że ktos załuje na dziecko 119 zl i albo nie ma to przejaw bogactwa. Normalnie szczęka opada, ze takie bidy maja dostep do netu Pusta jesteś, jej nie chodzi o to że jest biedna tylko że ty podkreslasz to rzekome bogactwo wyzywajac innych! Zwykła wiesniara jesteś, do tego biedna nie tylko finansowo ale umysłowo. Sa tu osoby które w ciagu miesiaca wdaja na ubranka i inne pierdoły po 800zł i wiecej ale nawet przez mysl im nie przejdzie by na forum o tym pisać, i miec się za bóg wie co. Taka typowa umysłow wieśka z ciebie siedząca tu całe dnie- wzbudzasz litość.

WŁASNIE POTWIERDZACIE MÓJ TEMAT ATAKUJECIE WSZYSTKICH I OBRAŻACIE NIE UMIECIE NORMALNIE NAPISAC TYLKO WYZYWAC RZECZYWISTOSC SZKODA SIE ODZYWAC BO IM NIE BEDZIE NIGDY NIC PASOWAC ZAWSZE ZNAJDA COS ŻEBY SIE CZEPIAC ALE KONKRETÓW ZERO I POTWIERZDENIE MAM PISAŁAM WCZESNIEJ JAK COS MAJA DO AUTORKI TO KONKRET PROSZE NIE MA WIEC JA MAM TO CO CHCIAŁAM A ONE DALEJ BEDA ZAZDROSCIC I WYRZYWAC SIE NA LUDZIACH CO IM NIC NIE ZROBILI PRZYKŁAD TO JEST FORUM DLA MATEK I CIĄZY PO CO TAKIE WCHODZA I OBRAZAJA NP CZERWIEC 2012 TAKI TEMAT I ZNISZCZYŁY BO BYŁ NAPRAWDE CIEKAWY A ZNISZCZYŁY CZEMU BO ZAZDROŚĆ WIEC PO CO WCHODZICIE JAK NIE MACIE SIE CZYM PODZIELIC????? ODPOWIEDZCIE????? JAK MACIE ODWAGE

Ty pusta lafiryndo doczytaj dobrze zanim te wypociny na forum i to na pomarańczowo dziadówko umieszczasz. Ja nic nie wspomniałam o kasie to jakis przygłup napisał, ze pewnie 119 zł za body płacimy niby. A co to 800 zł ludzie puknijcie sie w głowę. Bogata to jest Beyonce bo dla dziecka ma diamentowe grzechotki a nie sie szczycisz pomywaczko, że 800 zl wydajesz. To Ty tu walisz jakimis sumami i to jeszcze wcale nie godnymi zazdroszczenia. Jaq na psa miesiecznie wydaje 400 zł a co mówic na dziecko!

Gość agatkowa matka
Dziewczyno wyłącz ten caps lock, a jak nie to wyjdż z forum, widze że kolejna kulturalna inaczej. Ty nie przedstawiasz żadnych argumentów tylko drzesz gębe. Jakbyś potrafiła czytac to bys widziała jaki poziom reprezentuje "rzeczywistosc" ty widze ten sam. Aż strach pomysleć czego nauczycie dzieci jak taka pustka miedzy uszami :o

Gość do justy86
Mam prosbe: jak cos piszesz, to formuluj zdania i stosuj interpunkcje - potrafisz chyba?

rzeczywistosc - nie warto sie klocic tutaj i tlumaczyc z czegokolwiek. tutaj qszystkie przescigaja sie w madrosciach...

Gość ale się uśmiałam///
justa a twój czarny od 2011 nick oznacza tylko ,że nie miałaś okazji być na kafe , kiedy bywała tu elita.Niezdrowe podniecanie się swoim czarnym nickiem jest u ciebie objawem choroby?Co to oznacza dla ciebie w zyciu realnym , czujesz się kimś?Smieszne i zdeka żałosne ateraz siema pasztety jakby powiedział pewien facet z kafe,,,, ty jusia pewnie nie wiesz kto. c'mon

Gość nie rozmieniam się.
Sam temat tego topu obraża bo co to ma być "pomarańczówek" :o? otwieram top, i widze stek glupot napisanych.... Caps lockiem. Nie wiem czym sie podniecasz autorko, nie masz zadnej kultury, takie zupełne nic. I tak jak ktoś napisał, podpisz się, bo to pseudo jest niczym, bez znaczenia na kolor.

anty RZECZYWISTOŚĆ Boze jaki jad i o co...? O kasę :-) Tu sie pieniędzmi nikt nie cwali tu sie jedna dziadówka żaliła, że pewnie te zalogowane to 119 zl na body wydają. Tak Ci bido źle to zapierdalaj do pracy a nie Ci żal dupe ściska, że nie masz. Ja tu w zyciu sie kasa nie chwaliłam bo dla mnie to zyje normalnie. To tutaj jezeli tylko padnie jakaś suma to jest nagonka. ale dowartościowujesz mnie, że aż takie wzbudzam w Tobie emocje. Juz widzę jak Ci brzuch do kolan wisi, wlosy z odrostami, legginsy z za 7 zł wypchane na kolanach i popsute zęby :-) Bo tak tylko może sier ciskac osoba, która boli, że dla kogos 119 zl to dużop :-) Zyciowa nieudacznico:-)

W.T.f "rzecziwistosc ty stara lamucero!!! i tu cie k**wa przytargala szlamo jedna. przytepa suka, zal mi twojego dziecka ze taka puste w ryj matke ma. szczepisz na wszystko to zaszczep ja na rzeczywistosc co by glupoty nie odziedziczyla po tobie.korporacyjna zdzirooooo " Słuchaj weź sie wyluzuj bo Ci macica pęknie :-) Zal Ci dupe ściska gdzie pracuje bo dla Ciebie karierą jest awans z warzywniaka przed blokiem do kiosku Ruchu bo w dupę nie zimno :-)

Gość Maliza 25252525
Rzeczywistosc wex z nimi nie gadaj. Tu połowa jest na wychowawczym a maż ledwie na porcje rosołowe zarabia. One sączą jad bo dla nich to na tampony czasem brakuje :-) Super, że masz pracje i dajesz sobie radę! Ja takich ludzi cenie:-) W.T.f A Ty weż sie pierdolnij w swój gruby brzuch, żeby takie rzeczy na dziecko pisać. Zeby Twoje zdechło albo było ślepe :-) Zazdrosne kurwy

Maliza 25252525 Dzięki teraz dopiero doczytałam co ta czarownica o moim dziecku napisała :-) Tu jest forum dla Matek Polek. No ładnie :-)

Gość normlanamatkaniepojeb
Rzeczywistość nie ważne ile wydaje się na dziecko pieniędzy, tylko ile daje się miłości i zainteresowania, takiemu maleństwu jest bez różnicy czy ma body ze szmat za 4zł czy firmówkę za 119zł. Każde dziecko wolałoby kochającą czułą matkę niż taką z grubym portfelem ale przejętą najbardziej swoją dupą, czy przypadkiem przez ciąże nie sflaczała za bardzo. Sama jesteś zadufaną w sobie aczkolwiek zakompleksioną materialistką. Dlaczego ten świat schodzi na psy? Bo takie osoby jak ty zostają matkami.

normlanamatkaniepojeb A z czego wnioski, że jestem złą matką? Bo dbam o siebie? Czy w dobrym tonie jest nosisc nadwage po ciązy 2 lata ? Nie rozumiem. Tak nie wiem skąd to wziełas ale ja się swoim ciałem przejmuje. Bo mam 30 lat i całę zycie przed sobą. I to zaraz mnie stawia w roli złej matki?? Skąd Ty to wziełaś?

normlanamatkaniepojeb Materialistą bo lubie ładne ciuchy dla siebie i dziecka? A zakompleksioną ? Wątpię. Kompleksy to ja moge mieć z powodu, że mi włosy po ciązy wypadają i wyglądaja inaczej ale to pewnie nie wypada sie takimi rzeczami martwic zaraz ktos osądzi.

Gość Pomarańczowe wpisy to siła
tego forum! Gdyby się trzeba było logować, słowa bym tu nie napisała! .. ani czytać by mi się nie chciało! fora z logowaniem są dobre na konkretne tematy, np fotografia, to forum jest jak targ, przekrzykiwanie się przekupek i to jest właśnie najciekawsze! naturalne, bez tego to by był kolejny Klubik Wzajemnej Adoracji, gdzie 5 osób jadło by sobie wzajemnie z dzióbków i po przeczytaniu 2 tematów trzeba by się było iść wyrzygać z nadmiaru słodyczy! Masz zainteresowania - pisz na forach o nich, masz fajne życie - ciesz się nim w realu, tu wchodzi się w przerwie na kawę, żeby odreagować stres i poczytać o "dupie Maryni" Sorry dziewczyny, uważam ze jak któraś chce się tu lasować z czarnym nikiem, to jest żałosna do kwadratu ;)

wg wiekszosci na kafe jesli ktos nie pobiera zasilku, to albo ktos mu zalatwil prace, albo kradnie. uwlaczajace jest kupowanie nowych rzeczy i wozka powyzej 1000 zl w sklepie. w ogole kupowanie w sklepie markowym a nie na allegro albo w GS-ie to fanaberia burzuazji ;]

Gość żal lub nie żal
nie wrzucaj wszystkich do jednego worka i nie mierz ludzi swoją miarką! Na każdyn forum jest syf, niezależnie od tego jaki temat. Nie każdy niezalogowany to taki prostak jak piszesz. Ja też tu często zaglądam i piszę, prawie cały czas "zmieniam nicki" - nie mam potrzeby logowania na żadnych forach. Nie zawsze pamietam jak wcześniej wpisałam ksywkę, dlatego pewnie zawsze mam inną. I nie upoważnia mnie to, ani nie dodaje mi odwagi by tutaj bluzgać i rzucać ku****mi.

przypomnij sobie jak się żaliłaś że mąż zwracał się do ciebie pączusiu. Poza tym nie jestem twoją fanką i nie koduję twoich wpisów ale na taką osobę wychodzisz. Samolubną ... bez szacunku do nikogo i niczego, nawet swojej swojej własnej matki nie szanujesz.

Gość pani rzeczywistosc zapomniala
10:16 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc Przeczytałam Wasze wypowiedzi na temat wychowania dzieci i wpajania im zasad moralnych. Myslę (ale to jest tylko moje zdanie), że nalezy pamietac, że dzisiejsze czasy to jest wyścig szczurów. Tylko najlepsi i zdyscypilnowani zdobeda swoja praca to co chcą. Bo jeżeli oczywiście można liczyc na bogatych rodziców to inna sprawa. Mnie wychowała mama bibliotekarka szanuje ją jak nikogo na świecie ale ona jest taką wspólczesna "Ania z Zielonego Wzgórza" zupelnie nie pasuje do współczesnych realiów. Tata zmarł jak miałam 11 lat ale to po Nim mam charakter. Paradoksalnie pomogło mi to, że wychowałam sie na śródmiejskiej dzielnicy gdzie nie jest łatwo. Skończyłam prawo na UŁ i to tez pomogło mi dostosowac sie do dzisiejszych czasów bo tam jest dopiero wyścig szczurów. Dlatego uwazam, że nie ma co dziecka chowac pod kloszem. Życie jest ciężkie a bedzie coraz cięższe. Moja mama np nigdy nie bluźni dla Niej powiedziec cholera to wyczyn, nie przepycha się nigdzie, nie prosi nawet o to co jej jest należne. Bo to nie jest w Jej stylu. Ja jestem zupelnie inna Moja najwazniejsza zasada " Nie uszczęśliwisz wszystkich, przede wszystki bądź bliski dla bliskich". Ale to tylko moje skromne zdanie.

10:28 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc Przepraszam za dosadność ale teraz niestety dla większości zasada jest jedna "Ludzie prości wałowani bez litości witam Was w rzeczywistości" Absolutnie tez nie myslcie, że kradne czy takie tam. Podchodze do życia elastycznie. Biore je takie jakie jest. Ciężka praca moim zdaniem, dyscyplina ale przepychanie się łokciami na maxa. Każdy dzień to w sumie walka Pewnie sie to nie spodoba wszystkim ale ja tak uwazam i takie jest moje zdanie. MadziKulka Bo taka jestem. Nie chcę sie wypowiadac na Twój temat bo nie jestem typem osoby, która kłoci sie na jakimś forum z osoba ko0mpletnie nie znaną. Ale dziwi mnie, że uważasz nie wiem skąd, że nikt mnie nie lubi? W sumie to tylko to sie nie zgadza. Jestem karierowiczką i jestem z tego dumna. Bo wszystko co mjam zawdzięczam sobie. I czytaj ze zrozumieniem. Ja nigdy nie mówię, że ktoś jest gorszy. Ja napisałam swoje zdanie. A to, że Ty nie lubisz silnych charakterów to Twój problem. Nie mój ja mam swoje

Rzeczywistość te powiedzenia pasują do ciebie najlepiej - wyżej srasz niż dupę masz no a słoma wyłazi ci z butów :) korporacyjny dorobkiewicz

Gość i to by pasowało
często ludzi co się w biedzie wychowali, jak maja 5gr więcej niż zasiłek z MOPS to myślą, że "Pana Boga za nogi złapali" i się obnoszą z tym na lewo i prawo :P myślą że jak ich dziecko paraduje w kaftanie za 100 zł to każdy piej z podziwu :D

21:32 [zgłoś do usunięcia] rzeczywistosc mongrana wrócilam do Twoich postów i sama pisalaś, że nie masz warunków by zrobic wigilie dla 9 osób? To chyba w Twojego męża korporacji tak dobrze pracowników nie cenią skoro na dobre lokum nie daja zarobić ? Na 9 osób to ja w łazience mogę wyprawic wigilie nawet Albo cenia najlepszych jak wszędzie i tym dają Ja robie na 15 a i na 30 spokojnie mogę Bo można np w Dellu na tasmie pracowac i tez mówić, że sie pracuje w wielkiej korporacji Dziewczyny a dajmy sobie spokój z forum gdzie same kierownicze stanowiska bez wykształcenia wszyscy mają, dobra materialne są blee, a panie domu sie zastanawiaja co z robic na obiad z jednej kurzej nogi A jeszcze sie cieszą, że na wyprzedaży miśki nie za 40 zl a za 20 zł kupiły Ja nawet nie wiem co to Pepco? A juz najfajniejsze co tu przeczytałam to, że wyższe wykształcenie mozna sobie dzis kupić. No zabawne. Egzotyczne wakacje sa do niczego a rozpychanie łokciami to zbrodnia. Na koniec rozmawiałam z moja mamą (przypominam bibliotekarka i życiowa "Ania z Zielonego Wzgórza") na temat tego forum a moja mama, która jest dla mnie najbardziej wartościową osobą mimo, że jest tak inna powiedziała "Dziecko to typowi Polacy. Wszystko ma być szare, takie same. Te panie sa z małych miasteczek lub wsi szukaja znajomych w internecie a Ty czego tam szukasz? Dawno wracasz stamtąd gdzie one dopiero idą" Z poważaniem