Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gam gama

Ślubujemy WRZESIEN 2013

Polecane posty

Gość Gam gama

Dziewczyny! Czy któraś z was będzie ślubować we wrześniu 2013? :) Co już załatwiłyście? My póki co wybraliśmy kościół i zarezerwowaliśmy datę i godzinę. Dziś wybieramy się do naszej parafii umówić się na nauki ;)... I znowu stres brrr ;) A jak tam u was? :)

Gość Gam gama
A my tam wolimy co się da załatwić od razu ;)... Żeby choć trochę mieć z głowy tacy już jacyś jesteśmy (szczególnie ja haha) :)

Dołączam się ;)) my tez wrzesien ;p nie mamy nic tylko date ale my musimy znalezc duzo noclegow i mamy problem a lokal tez mamy wybrany ;p

Salę mamy zarezerwowaną, orkiestrę i kamerzystę też, sukienkę jadę przymierzać pod koniec października hmm...dekoratorka kościoła umówiona ;)

to szybcy jestescie nam sie jakos nie spieszy do zalatwiania ;p a ktory wrzesien ? my 28 ;)

Gość Gam gama
Ja dokładnie 7 wrzesień :) a wy jakie daty?:) My robimy w sumie kameralny ślub tylko dla najbliższych to wyjdzie trochę ponad 20 osób - ani dużo ani mało :). Ja kompletnie nie wiem za co się zabrać i już panikuję :) na przymiarkę sukni jestem umówiona w lutym. Dostanę wtedy 6 roznego rodzaju sukien i będziemy patrzeć w czym mi najlepiej. Troche jakoś wydaje mi sie dziwnie no ale coz... :)

Gość Gam gama
Aaaa noi fotograf :) Ale to bedzie nasz znajomy fotograf , ktory zrobi nam sesyjke w prezencie slubnym ;)

Ja nawet nie wiem jaka chce a z rezzta mam troche do zrzucenia i jakos mi trudno sie zabrac a mam jeszcze w domu 6 miesieczna corcie to tak nie latwo z nia ;p my tak w lutym dopiero zaczniemy zalatwiac mamy czas ;)

Gość Gam gama
Przerażają mnie te nauki... u nas 10godz + poradnia małżeńska.. Aż mi sie odechciewa :P w sumie jak zaczniemy teraz to skonczymy w grudniu chyba jakos :]...

No dokładnie tak pół roku przed należ się załatwiać...no to też na nas czas...obrączki dopiero w styczniu zamierzamy kupić...a jakim autem jedziecie ??

Gość Gam gama
To masz bardzo duzo gosci ;) Mi tez przydaloby sie zrzucic co nie co ale zawsze mam cholerny efekt jojo wiec wole zostac chyba przy tej wadze co mam :P... Nie bede kombinowac

Gość Gam gama
Jeszcze nie wiemy ale chyba porsche cayenne (auto szefa z ktorym jest sie na przyjacielskich stosunkach) o ile sie zgodzi haha ale raczej tak :). Poki co to plany ;)

Gość Gam gama
Ja sie zastanawiam jeszcze nad wybielaniem zabkow.. :P Ale boje sie ze bede wygladac nienaturalnie ;]

Gość segment
zachowajcie czystość przedmałżeńską

Gość Gam gama
Dziewczyny a idziecie rowniez na makijaz probny? Ja tak, jestem alergiczka i boje sie ze nie daj boze mnie cos wysypie na slubie bo jej kosmetykach :O

Gość Gam gama
Ja już czuję się trochę przytłoczona a co będzie potem aż sie boje ;) W ogole nie wiem jak ja przeżyje dzien slubu chyba bede wymiotowac :P brrr... az mnie na sama mysl ciarki przechodza ;)

Gość Gam gama
mnie nawet stresuje ta mysl jak bede wychodzic z domu w tej sukni itd i wszyscy sasiedzi beda patrzec i w ogole aaaa!! :D

a niech sie gapia ;) i zazdroszcza jak wrocilam ze szpitala z corka to tez wszyscy przez okno sie gapili ;p tak probny makijaz i fryzura oczywisci ;)

Gość Gam gama
a o ktorej ten wasz dzien?:)

Gość Gam gama
ja bym sie bala ze kon cos zgubi za soba haha:)

Gość kamilkaaaaa23
Cześć dziewczyny:) My też mamy na wrzesień - dokładnie 21:) Mamy już zaklepaną salę + catering i zespół:) Niedługo wybieramy się do proboszcza popytać o nauki itd., bo obecnie jeszcze studiujemy w innym mieście i chcemy odbyć nauki tam na miejscu, żeby niepotrzebnie nie jeździć. Mam nadzieję, że tak się da. Resztę rzeczy będziemy załatwiać po kolei :) szczerze powiem że na samą myśl o tym wszystkim zaczynam się stresować...

Gość Gam gama
Z tego co wiem nauki mozna odbyc wczesniej. Chociazby moja kuzynka z mezem tak zrobili (w calkiem innej parafii bo tez nie mieszkali tu na miejscu) :)... Tak to jest mega stresujace ja nie wiem jak to przezyje pewnie nie bede nic pamietac haha :)

Gość Gam gama
nie wczesniej tylko wszedzie :D