Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miejski Ośrodek pomocy społecz

Mops i korzystanie z niego

Polecane posty

na początku nie chce być tu krytykowana to forum dla różnych kobiet z różnymi problemami więc jeśli masz mnie skrytykować to nie pisz... Jestem w ciąży dość już zaawansowanej, jestem sama (nie chcę się rozwodzić nad ojcem dziecka bo to odrębny temat dodam ,ze jest bezrobotny) nie krytykujcie, że w nasze sytuacji zrobiliśmy sobie dziecko bo to nie tak, czysty przypadek pękła gumka i wystarczyło w dodatku w dniach wydawałoby się najbardziej bezpiecznych 3 dni po okresie.. Zbliża się poród ja dla dziecka nie mam jeszcze nic, mama jest na rencie tej najniższej na rękę dostanie nie całe 550zł, tata pracuje również za najniższą krajową ja pracowałam przed ciążą ale tylko w zastępstwie więc jak wróciła moja zmienniczka ja poszłam na zwolnienie... Jestem zarejestrowana w UP ale ta wyprawka chciałabym odciążyć rodziców czy jest szansa pójść do MOPSU i uzyskać jakąś zapomogę? Nie mam prawa do zasiłku z Urzędu pracy bo moje zatrudnienie nie przekraczało pół roku i była to umowa zlecenie... Proszę o rady od kobiet które wiedzą coś na ten temat

UP UP

pewnie że możesz a nawet powinnaś jeżeli nie pracujesz to musisz tylko mieć zaświadczenie z up a w mopsie wyjaśnią ci dalej co i jak ale napewno uzyskasz pomoc.Powodzenia

"poszłam na zwolnienie" - zwolnili mnie jestem bezrobotna. najlepiej idż do mopsu i zapytaj ale wydaje mi się, że nic nie dostaniesz