Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonajestem

TRAFIŁAM NA LEKARZA IDIOTĘ!

Polecane posty

Gość wkurzonajestem

Witam, byłam dzisiaj u ginekologa po zaświadczenie że nie jestem w ciąży bo mnie skierował dermatolog, jest to niezbędne podczas leczenia izotretynoiną, i chciałam też żeby mi przepisał plastry anty ale powiedział że nie bo mam cienką skórę i wypisał mi jakieś tabsy podobno nowoczesne i nie szkodliwe na wątrobe ale do rzeczy, weszłam do gabinetu powiedziałam dlaczego i po co do niego przyszłam a on mi powiedział a gdzie pani ma ten trądzik? ja powiedziałam że nałożyłam podkład a on mi na to a co pani do mnie się maluje czy do ludzi? pani mnie oszukuje tym podkładem bo też muszę ocenić wygląd pani skóry... Ja mu powiedziałam że nie nakładam podkładu jeżeli idę do dermatologa a gdziekolwiek indziej nakładam ponieważ czuję się lepiej i pewniej a nie do pana czy do ludzi tylko do samej siebie a on swoje że on też ma trochę udział w leczeniu trądziku skoro ja do niego przyszłam od dermatologa! Jak ja tylko przyszłam do niego po zaświadczenie i po tabsy a nie żeby mi tu oglądał trądzik tym już się zajmuje dermatolog i zastosuje mi skuteczne leczenie tak mu powiedziałam. Będzie mi tu mówił czy mam się malować czy nie gbur jeden!wkurzył mnie strasznie i jeszcze muszę się do niego zgłosić z wynikiem cytologii. To jedna z moich najgorszych wizyt u gina a myślałam że to kobiety bardziej nie mają podejścia do pacjentki ech...:(

Gość ghgjnbbb
Co to za idiota :)

Gość wkurzonajestem
Z tego wszystkiego pójdę sobie teraz wlanąć kupkę :(

Gość wkurzonajestem
no mówię właśnie że palant żaden lekarz nie okazał się być dla mnie taki nie miły i nietaktowny bo nikt mi tak nie dogryzł, czułam się okropnie po tym co mi powiedział i jeszcze musiał mnie zbadać, masakra:(

Gość ratytytyttaa
Wyszłaś na kretynkę.

Gość wkurzonajestem
11:48 podszyw. Tak no rozebrałam się do badania wkońcu byłam u gina

Gość ghgjnbbb
Mi kiedyś ginekolog powiedział że ( i to podniesionym głosem) depilacja miejsc intymnych to "czysta głupota" tak glosno gadal że pewnie cała poczekalnia slyszała, naprawde az wstyd mi było wyjść z tego gabinetu :o

Gość wkurzonajestem
ratytytyttaa to on zrobił ze mnie kretynkę bo to czy ja się maluję czy nie to moja sprawa i nie jest to powód do robienia ze mnie kretynki

Gość fdvdzsefrrdfgv
A bo to jeden taki? :O Pełno świrów w tej specjalności.

Gość wkurzonajestem
kurwa czy wszyscy lekarze w dzisiejszych czasach to takie gbury? mało jest dziś lekarzy sympatycznych z podejściem do pacjenta i miłych...

Gość fergfer
Ja chodzę do kobiet i nie mam takich problemów,widać nie zgadza się to że jak gin to tylko facet

Gość ghgjnbbb
Mysle że ogólnie ginekolodzy to tacy chamowaci są -ja zawsze na takich trafiam.

Gość wkurzonajestem
nie jestem brzydka że muszę się aż tak malować a maluję się bo mam ten sasrany trądzik! chcę się go pozbyć i wtedy przestanę malować się podkładami szkoda że mało kto potrafi to zrozumieć a szczególnie lekarz:(

Gość ratytytyttaa
Nie, to tylko Twoja wina. Jeśli idziesz po zaświadczenie, potrzebne do leczenia innej choroby, a tej choroby przez Twoja własną głupotę nie widać to lekarz miał prawo poddać wątpliwości cel wystawionego zaświadczenia.

Gość ratytytyttaa
Trzeba było zmyć makijaż przed wejściem do gabinetu ginekologa, tyle. Na drugi raz pomyślisz.

Gość zuzanna, w
ratytytyttaa Trzeba było zmyć makijaż przed wejściem do gabinetu ginekologa, tyle. Na drugi raz pomyślisz. Jak ty to sobie wyobrażasz? zmyć, gdzi i jak? a póżniej wyjść tak z gabinetu? Bez przesady, lekarz to jakiś burak i tyle

Gość wkurzonajestem
jak pojdę do niego z wynikiem cytologi i mi znowu dogryzie na temat mojego malowania czy coś to mu wtedy powiem że nie będzie mi mówił czy mam się malować czy nie! nie pozwolę sobie następnym razem na takie traktowanie on nie jest od tego, powiem mu to wprost bo dzisiaj to mnie zatkało po tych jego słowach:o dermatolog jest od tego aby leczyć mój trądzik

Gość ratytytyttaa
zuzanna, w normalnie, w toalecie. Jeżdziłam do centrum miasta do dermatologa, w makijażu, a przed wejściem do gabinetu zmywałam by po wyjściu znów się podmalowac. A miałam ohydny trądzik różowaty.

Gość wkurzonajestem
"lekarz miał prawo poddać wątpliwości cel wystawionego zaświadczenia". A to już nie jest jego działka, ja powiedziałam że chcę po prostu zaświadczenie o braku ciąży i tyle! a to czy ja się maluję czy nie to nie jego sprawa a jeśli już miał jakieś wąty to mógł być jakoś bardziej taktowny i delikatny a nie jeszcze ze mnie szydzić że ja się niby do niego maluje tak mi powiedział opisałam to na początku w temacie

Gość zuzanna, w
No własnie chodziłaś do dermatologa, ona była u ginekologa. Nie ma czasu i mozliwości na takie "zabawy" w toalecie w gabinecie.

Jeśli idziesz po zaświadczenie, potrzebne do leczenia innej choroby, a tej choroby przez Twoja własną głupotę nie widać to lekarz miał prawo poddać wątpliwości cel wystawionego zaświadczenia. " masz rację. To nie wina lekarza że system jest chory i takie są wymagania.

co do malowania, masz rację, to nie jego sprawa zupełnie Natomiast co do depilacji miejsc intymnych miałby rację że to "czysta głupota" ale nie miał tez prawa wykrzykiwać tego tak, aby słyszało pół poczekalni

Gość miśka:p
ratytytyttaa ja do dermatologa w ogóle się nie maluję jakoś muszę to ścierpieć choć bardzo mi ciężko ruszyć się bez podkładu ale poszłam a do gina czy gdzie indziej to maskuję się podkładem i nigdy nie miałam problemu z tym żaden gin mi czegoś takiego nie powiedział ani w ogóle żaden lekarz nie był aż tak bezczelny, jestem bardzo zażenowana tą wizytą mówię wam szkoda gadać...

Gość miśka:p
hgg miejsc intymnych na szczęście nie goliłam bo jeszcze coś gorszego mógłby mi powiedzieć palant

Gość zuzanna, w
Moim zdaniem, depilacja to żadna głupota. Nikt mnie nie przekona ze bujne owłosienie podczas okresu sprzyja utrzymaniu czystości i higieny.

Gość wkurzonajestem
miśka;p to ja tylko pisałam z mojego drugiego nicka ;)

rozumiem Cię że ciężko Ci wyjść z domu bez makijażu, też tak mam, chyba nigdy nie wyszłam bez pełnego ;)

Gość wkurzonajestem
no właśnie więc wyobraź sobie jak się czułam jak mi tak powiedział.

Raz w życiu byłam u państwowego ginekologa i nigdy więcej. Zero empatii, a że była to moja pierwsza wizyta dodatkowo tylko nabawiłam się stresu. Teraz tylko prywatnie- skaczą wokół pacjenta aż miło. To jest masakra, że4 ten sam lekarz w prywatnym gabinecie potrafi być taki miły.

No możesz mu powiedzieć że chciałaś podkład kolejowy sobie na twarz położyć ale ciężki był i ciekawe jaką by wtedy miał minę???