Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowa panna

macie już plany na sylwestra?

Polecane posty

Gość sylwestrowa panna

ja bym chciała pojechać w góry albo za granicę, czy ktoś z was wyjeżdżał tam ze znajomymi? jak spędziliście sylwka w górach bądź za granicą?

Gość boli mie czustka
pewnie jak zwykle sama :(

Gość maestro bum cyk cyk
tak jak od wielu lat kafeteria.pl

Gość omylnięta :)
wleze pod stół i przetrwam :)

Gość ale powiedzcie serio
naprawdę są osoby, które sylwestra spędzają na kafeterii CO ROKU? (czy inne święta)? Rozumiem raz, drugi, czy piąty, ale zawsze????

Gość hakkkunna
trzeba dożyć a potem się bedziemy tym martwić :)

Gość TrumepC
BEDE GRAŁ W GRE!

Gość maestro bum cyk cyk
mnie tu dobrze, siedzę całymi dniami, to nie widzę powodu, żeby w sylwestra też tu nie siedzieć :)

Gość dobry dzień :)
sylwester dzień umowny można sobie go zrobić kilka razy w roku :D

Gość powiem i ja......
ja byłam kiedyś w górach na Sylwestra z moją paczką było super ...od rana na stoku a wieczorem impreza w karczmie nie trzeba było się ubierać jakoś specjalnie bo wszyscy byli ubrani na sportowo więc odeszły mi koszty kiecki fryzjera itd....polecam....ale jeśli masz takie plany to radziłabym już zainteresować się rezerwacją pokoi bo miej na uwadze że ludzie w góry jadą już na święta i zostają do Sylwestra

Gość sylwestrowa panna
a był ktoś z was za granicą? np w londynie czy w paryżu? jak wtedy spędziliście sylwka? czy w centrum będzie fajnie i w miarę bezpiecznie?

Gość gytdyt
Polacy nie powinni obchodzic tzw sylwestra, gdyz jest to pseudoswieto wymyslone przez Żydów i przez nich najhucznej obchodzone

Gość dwa dyplomy w trzy lata
WIECIE, CO? W INNYCH KRAJACH WCALE TAK NIE ŚWIĘTUJĄ SYLWESTRA JAK W POLCE!!! U NAS W PRAWIE KAZDYM MAŁYM MIASTECZKU NA RYNKU SA IMPREZY, LUDZIE WYŁAŻĄ ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA, ITD... JA BYŁAM ROK TEMU W MENCHESTERZE... MAŁO LUDZI, ŻADNYCH IMPREZ, KILKA OSÓB PUSZCZAŁO FAJERWERKI- I OKAZAŁO SIĘ, ŻE TO POLACY... W POLSCE MIESZKAM W MAŁYM MIEŚCIE- GLIWICE- A CO ROKU NA SYLWESTRA JEST POSTAWIONA SCENA, JEST JAKIŚ KONCERT, TYSIĄC LUDZI, IMPREZA;) A TAM? SZOK! WCALE SIĘ TAK NIE BAWIĄ... NAWET W SOBOTE CZY COŚ TO BARY I DYSKOTEKI CYZNNE DO 1-2 W NOCY I KONIEC! U NAS BARY W WEEKEND TO I DO 5 RANO CZYNNE;) TAKŻE POLACY ZA GRANICĄ PRZEKONACIE SIĘ, ŻE MY CHYBA JAKIŚ WYJĄTKOWO ZABAWOWY NARÓD JESTEŚMY;P

2 dyplomy w 3 lata - zgadzam sie z Toba spedzalam 2 razy sylwka i swieta w Portugalii - jednym slowem masakra u nas ulice sa wystrojone, lampki swieca, ludzie sie bawia, swietuja, odrazu czuc ten swiateczny czas, w sylwestra ludzie tancza, na ulicach tlumy a tutaj? nawet LIsbona w swieta wyglada jak nacodzien, w sylwka ludzie siedza w domach z rodzinami, nikt sie nie bawi, zra tylko i gadaja przy stole Swieta u nich to jedna wielka nuda - nie dziekuje, wole je spedzac w Polsce, przynajmniej tam wiem ze zyje!

Gość zeta1
ale co tu swietowac? to ze chuja warty rok odchodzi w przeszlosc a nasteony bedzie jeszcze gorszy dla Polski? jestem przeciwny wszelakim swietowaniom

A jak szukacie lokalu na sylwestra? Bo ja długo nie mogłam sie zdecydować.. Ostatecznie wybraliśmy ze znajomymi kilka najbardziej pobodających sie nam lokali i porównalismy oferty. O dziwo mimo, ze początek listopada, fajne miejsca maja juz duzo porezerwowanych miejsc. Ja skorzystałam z fajnej opcji na jednej ze stron internetowych, ktora polega na tym, ze wysyla sie zbiorową wiadomość o sylwestra do wielu miejsc. Dobra sprawa, lokale szybko odpisują, i mozna porownac oferty. Jakby ktos byl ciekawy podaję linka: http://www.gdziewesele.pl/Artykuly/Idealne-miejsca-na-Andrzejki-oraz-Sylwester-najlepsze-oferty-na-zabawy-andrzejkowe-oraz-bale-sylwestrowe.html

Gość anabell55
Rzeczywiście w Polsce najlepiej ludzie się bawią w sylwestra. Dlatego ja w tym roku wybieram się do Zakopanego. Znajoma była rok temu i nachwalić się nie mogła. Znalazłam tani hotel na http://www.accorhotels.com/pl/booking/hotels-list.shtml i namówiłam męża na wyjazd:) Nowy rok, nowe postanowienia. Będzie świetnie :)

Gość gość
biała sala - własne łóżko

Gość gość
czy ktoś z was byl tutaj na sylwestrze www.zakopanetulipan.pl ?