Gość nieiwlemjaki login Napisano Wrzesień 25, 2012 Mam pewien problem, tak tak powinnam iść do lekarza ale w moim przypadku nie jest to łatwe, ponieważ od rana do wieczora lub czasem nocy jestem sama z małymi dziećmi. Mój problem polega na tym, iż pewnego razu podczas pieszczot moj mąż zauważył, tzn wyczuł, że moja szyjka macicy jest bardzo duża, jakby opuchnieta, przypominała w dotyku wielkiego orzecha włoskiego. Mam świadomość, że w zależności od cyklu szyjka się powiększa tylko, że u mnie ona ciągle jest powiększona i mam tam taką wielką kulę cały czas bez względu na to czy są to dni płodne, przed okresem itp. Od czasu gdy mąż to zauważył często sprawdzałam dlatego wiem, że mam tak cały czas, poza tym gdy jej dotykam czuję taki dyskomfort nie jest to ból ale nieprzyjemnie. Mamy też problem podczas stosunku- gdy za daleko wejdzie bardzo mnie ta "kula" boli. Szukałam info na necie ale nie znalazłam nic. do lekarza obowiązkowo pójdę jak mąż weźmie urlop- za miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach