Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika 123

Olbas Oil

Polecane posty

Gość Monika 123

Czy ktoś z was używał kropekel Olbas Oil dla niemowalaka? Córka ma 3 miesiące i zastanawiam się czy mogę jej skropić poduszkę tymi kroplami, aby lżej jej się oddychało podczas kataru.

Gość Monika 123
Nikt nie stosował??:(

Gość Mała czarna kawka 22
Ja i mąż przy katarze to sobie do kpieli wlewamy, na poduszkę też ale my mamy ponad 20 lat :) a u ciebie to nie wiem...tam jest chyba od 3rż napisane.

Gość Może dopowiem
Pytałam w aptece i dla 3 miesięcznego raczej nie

Gość hadziaaaaa
ponoć nie bardzo, bo olejki eteryczne niektórych roślin mogą uczulać. Ale nie wgłębiałam się w to zagadnienie na tyle, żeby wiedzieć które. No i bezpośrednio na poduszkę, to też zdaje mi się za duży hardkor dla takiego małego. Jak już, to na pieluszkę i na łóżeczko bym powiesiła.

Gość Może dopowiem
top jest mieszanka kilku olejków - lepiej nie ryzykować, odciągaj, woda morska, nastivin, maść majerankowa - tyle

Gość Mała czarna kawka 22
Jak masz elektryczny inhalator to mozesz wlać ze 3 krople razem z solą fizj. i w powierze wyinhalować :) wtedy bedzie w pokoju czuć a nie nateżone w miejscu gdzie bedzie mała.

jak moja była malutka to też tak chciałam zrobić, ale mi w aptece odradzili (zresztą tak jak już ktoś pisał)

Gość jestem ciekawska
ja stosowalam u mojego synka jak byl niemowlakiem ale na zasadzie nawilzania powietrza tzn. gotowalam wode w sporym garnku, wpuszczalam 2 krople olbasu i stawialam mu to w drugim koncu pokoju. Katar mijal, pediatra nie widziala przeciwwskazan przy takim uzytkowaniu. Teraz ma 3 latka i dalej dzialam w ten sposob, jakos wydaje mi sie ten olbas zbyt intensywny zeby na poduszke czy pizame kropic

Gość KaskaG4185
Uzywaliscie preparatu co sie nazywa Olbas Oil? No bo szukalam opinii na temat tego produktu i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cokolwiek napisac mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, testowaliscie zamienniki? Tutaj przeczytalam troche recencji o Olbas Oil: http://www.listalekow.pl/olbas-oil/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie czesc swojej wyplaty, dlatego postanowilam Was zapytac. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.