Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pracuj za 3 zł 50 gr

3.50 zł / h za pracę w solarium (4 h dzienne).

Polecane posty

Czy to nie jest śmieszne? Któryś raz widzę już to ogłoszenie , jak widać nie znalazła się frajerka. Wcześniej była poszukiwana studentka, teraz już emerytka lub ktoś z grupą. A jakie wymagania! Dyspocyzyjność, wysoka kultura osobista ip! Te 4 godziny dziennie to oczywiście popołudniowe. Śmiech na sali.

Gość Rudy rydz w lesie....
takie życie, że pewnie znajdzie się za jakiś czas chętna,bo stwierdzi: 'mam siedzieć w domu to wolę popracować za 3,50'. i przez takie osoby na rynku pracy dzieje się coraz gorzej. wstydziliby się proponować takie zarobki.

Czytaj ze zrouzmieniem tumanie siedzący na babskim forum, teraz poszukiwane są emerytki pustaku. I nie osądzaj dziewczyn po tym, jakie masz u siebie przykłady. To, że znasz same kurwy, to nie moja wina. Widać, nawet one cie nie chcą, skoro tu wysiadujesz palancie.

Rudy rydz w lesie.... Dokładnie, to jest wstyd. Ale to ogłoszenie pojawia się od dłuższego czasu, także na szczęście na razie nikt się nie zgodził pracować za takie grosze.

Gość skandaliczne zarobki
Donald Tusk i reszta towarzystwa powinna pracować za 3,50zł!

Myślę, że łatwo nikogo nie znajdzie, w moim mieście jest dużo pracy typu MAcDonald, KFC, Biedronka, wykładanie towaru, inwentaryzacje, gdzie płacą ok 7 - 8 zł h.

gdybym była zdesperowana, czyt. brak jedzenia czy te z dziecko i byłoby to praca bez dojazdu, to wzielabym. lepsze to, niż nic. ale poki co az tak mnie nie jebie

Gość akwania
ja wolalbym pierdziec w stolek niz harowac n a jkiegos krwippijce i wyzyskiwacza -za tka gownina apensje -hhaha