Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me serce bije tak zawzięcie

pięknie, słodko, fajnie jest ;/

Polecane posty

Uwolniłam się od patologii, a właściwie to mój wujek z ciotką wydostali mnie od patologii. Przez jakiś czas mieszkałam u nich, a po pewnym czasie, gdy znalazłam pracę, kupili mi mieszkanie nieduże, ale za to nowe. :) Są przy kasie, więc mogli sobie pozwolić na taki wydatek. Na moje szczęście. Ale nie o tym chciałam. Martwi mnie to, że ciągnie mnie do tej patologii, jak wilka do lasu. Nie wiem co się dzieje ze mną, dlaczego chcę wracać, gdzie było mi źle w dzieciństwie? :O

Gość 3 h na autostradziejezdziła
To fajnie. Wujek zapomniał, ze przybył tutaj aby adorowac ukochana na rekach nosic, na kolanach ja przepraszac 4 kołka dookoła niej. Ciotka stara zazdrosna wiec mu ciagle gadała co ma robic, zapomniała, ze jest tutaj zbedna ona i jej obecnosc. Powinna tyłek mezaowi lizac. A ona mieszka z bratem:O? Patologia sie jest. Zawsze ci słoma z butow wyjdzie. Nie rozumiem jak mozna trzymac pod dachem kogos kto popycha ukochana az 2 razy.a na domiar złego wujka po tylu gratis mieszkaniu i przejazdzkach wyzywa i obgaduje od alfonsów, trzeba nie miec honoru i godnosci. No ale ciotka chocby jej gownem w twarz dała powie nie ona musi tu byc, bo za pomoca robi na złosc ukochanej. Tylko pytanie, czy tak powinno byc? Nie. On sam mieszkanie 1. A siorka out do usa i patologia do patologii. Najpierw trzeba sie zmienic, aby ktos zechciał wrócic. On cały rok powinie mowic zobacz kochanie ciebie kocham, zobacz mozesz mi ufac - nie ma tu patologii, siory fałzywej, kumpli płytkich i dennych, zobacz jestem tu sam dla ciebie, jak nie spie to mysle o tobie jestem sam, nie na ulicy nie w barze nie u patologii itp.., a nie zobacz ona tu mieszka zobacz bedzie tutaj siorka suczka itp. zobacz siorka kazała to zrobiłem.. jakas pępowina mu urosła? 10 lat z zona i siorki suczki nie było w ich związku. Zyi smai była 2 razy do roku a tutaj sie zwlaiła i z połowa rodizny? Taka prawde powiedz psychiatrze to on ci dopiero pomoze a nie ze nie mowisz prawdy i on nie wie jak ciebie leczyc. Vanessie mało płacisz..patrzac na te patologie..grais benzyna itp 10 tys to mało 100 tys na miesiac kochanie:):D

ty byłs na rondzie a one siory twoje i ta patologia dziwka..pisały na necie o starej pannie.. a kim one sa:D? przez x lta konkubinat to stre panny jak nic tylko tyłk dawałay:D Dlatego ta mała dziwka miała czelnosc przy tobie nazwac mnie straa..czuła poparcie w twojej siorze. Wstyd bab tyle lat i takie zachowanie. Facet z hinrem i kochajacy nie trzymałby dłuzej pod dachem ani nie wynajmowł ani siorze ani patologii. Jestes facetem z klasa z honorem? kochajacym? chcesz aby ktos cos robił, ale to ty powinienes najpierw pokazac. 3 dni ze byli na wycieczce to mało. Ukrywnaie jej w innych domach to klamstwo..a przyrzekałes zmiane. Wtydz sie.. 4 kólka dookola mnie, przepraszam kochanie..:) mozesz juz cwizyc:) 100 tys dla Vanesski od dzis. No i patologia i Siora out. to trwa juz 5 mies. wiec i KARA MUSI BYC DOTKLIWA:) pa👄

co 3 h na rondzie jedzila i nie umiala wyjechac ale głupia blondyna:D nudzi sie starej prukwie:) po niemiecku po angueilsku jasne moze po chinsku czy ktos umie:D

:O ?

a te mieszkania masz oddac ludziom ktrych esmitowlai bo nie placili..wiec zaplac za nich, oddaj im mieszkanie pewno dzieci przyzwycziały sie do domku..:( a teraz w baraku mieszkaja.. jako milioner masz to zrobic a nie bawic sie w głupoty z patologia i siorą. Inne mieszkania jak ktos wyjechał do usa, to trzeba posuzkac ludiz biednych np matke z dziecmi ojciec nie zyje dlugi ze dzieic nie maja warunkow do nauki i 400 zł na miesiac wiele takich rodzin meble im kup, oplac mieszkanie itp wtyd mi za twoje zachowanie.. postepujesz wbrew biblii kto ma 2 suknie niech da 1.. ty mas zmiliony mieszkania masz dla zabawy..siora ma miekszanie niech spada do swojej wilii..a ludzie biendi yja w domach zblachy dla mnie facet musi byc facetem z honorem godnoscia dojrzłąy niedziecinny i wrazliwy na krzywdy obcych ludzi. dzieci ubiogie..

Gość stara głupia blondyna
nikit wiecej I nie bedziesz zadnym swiadkiem:) Nie załsuzyłas ponadto jestes za stara

Gość smolotem ich porozwoz
do domu 1 warunek patologii tutaj ma nie byc i wrednej siory blondyny:) za to co mowila..i robiła opokazywała mi ze ona tutja mieszka patologia a to powinno byc kochanie zobacz jak bardzo ciebie kocham czynem slowem.a wy sie sie skupili na pokazywaniu nie tego co trzeba.. jak chcesz abym zadzowniła.:) musisz cos w koncu zrobic nie na 3 dni. ja nie lubie klamstw..

Gość Vanessa Kamila
10 tys to mało..100 tys tyle beznzyny tyle kasy za mieszkania..:O a tyle ludzi w hospiscjum umiera na raka..a ty jako milioner tak sie zachowujesz? pod wpływem dragów i siory? wstyd..popraw sie i to w 10 minut. Jezdzij rowerem a kase oddaj ludziom na lecznie hospiscuj nieopodal ale kto ma 120 tys na miesic na raka trzustki? w bibli pisze ze bogatym trudno bedzie dostac sie za swoj egoim do raju..ty trownisz pienidze..na złe rzeczy opamietaj sie ja złego faceta nie chce tylko dobrego Ponadto kzdego dnia musimy chciec od zycia wiecje stawiac sobie sami wymagania. A nie zyc lajtowo..to argument ze ja wymagam ale takie jest zycie Bog tez wymaga..karze i nagradza..itp Nie ma zycia bez wysiłku zmaiats trwonic energie na głupoty, zdzieicnnienie:O rób wielkeie rzeczy.. zonie podwyzw bo az nieładnie..tyle kasy przepuszczac na byle co..w nocy sie spi..mysli teskni..a ty beznyzna i glupoty kamila niech sie wyspowiada z klamstw..3 h naA1 i nie mogla wyjechac..od razu wiedziałam kto to był..:O

Gość Vanessa Kamila
albo to robisz, albo nie mamy o czym rozmawiac Kobiete zdobywa sie..łamie sie..dobrem, dobrym postepowaniem A nie złym. Czyli tak jak do tej pory.. 3 dni to mało, miało byc forever bez patologii:) puste mieszkanka..piekny widok był, ale wiedziałam, ze to klamstwo..a ja nie lubie klmastwa. I na tym sie zwiazku nie buduje. OKlamuj ale siory kumpli i patogolie mozna byc biednym ale uzcuiwym nie fałszywmym..mozna byc bogatym i dobrym ale mozna byc i biednym i faśłzywmy jak ta patologia i bogatym i zły.jak kto? bo zmienie o tobie zdanie;) oby nie 3 dninie było patologii i dlatego masz 1/100 szansy ale nie znosze oklamywania. Ty podobno tez Miales zal do Nessi ze macie ciche dni ze ona nie gada..a ja gadam i tez zle..to sie zdecyduj:):classic_cool:

Gość Vanessa Kamila
kamila swiadkiem nie bedziesz na slubie nie zasłuzyłas tylko niefałszywi ludzie moga byc, i ja ich wybieram, to moj slub:) za duzo sie rzadzisz

Gość Vanessa Kamila
narazie jestem na nie. Złamac mnie mozna DOBREM lojalnoscia szacunkiem Miłoscia

Gość Vanessa Kamila
jak tak mozna..wtracac sie..on tu przjechał dla mnie, kazdy psycholog to powie dorosły facet jedzie setki km aby adroac i pokazywac jak kocha i jak bedzie ja kochał jako maz..a ty wredna małpo pokazywałas nie ona tu mieszka nie ona tu jest itp..skupiłas jego energie i swoja nie na tym co trzeba.. To ze sie nie lubimy nie onzacza ze masz sie wtracac. Robic na zlosc juz swoje zrobiłas teraz spadaj. Stara prukwo:) w odwecie na stara panno.. a kim wy byłyscie konkubiat i tyłka dawayłscie gratis nie jako zony? stare panny z gratis tyłkiem:)? chyba tak jestes głupia jak na swoj wiek o twoje rady sa głupie i wredne. I zdania o tobie nie zmieniam. jak i o patoglogii. dla mnie to dziwki i tyle. jedna podobna do drugiej. wyglad ale i zachowanie. narobil ich ojciec na jedno kopyto i niech sie nimi zajmie. Nie ma tu z zazdrosci. Popchnela mnie az 2 razy i dostala za swoje. Nic sie nie dzieje ot tak, a ty wmawiałas mu ze to moje widzimisie ze to zazdrosc:O jakas ty głupia..i wredna. A on niech sie zachowuej jak na facet z klasa przystało Milioner ma inne zobowiazania wobec obych bliznich jak mozna mieszkac w mieszkaniu wiedzac ze ktos nie radzil sobie z oplatami..ze go eksimitowało...ze te mury pamietaja dzieci..a te dzieic teraz w socjalnym baraku:O sumienie by mnie gryzło tam spac.. faktycznie bogacze majaa serce z kamienia a moja polowka ma miec serce jak ja dobre miekkie..wspolczujace Kochany facet ktory zawinil powiniesam pukac do drziw kochanie otworz chce ciebie przrporisc to wystzko i tlumaczyc sie przepraszac a potem 4 koleczka na kolana dookola mnie i sorry sorry itp wiecej nie bede. Ty nabroiłes a ja mma o kontakt zabiegac, a zmian nie widac. Przejrzyj na oczy. I zacznij byc tkai jak kiedys. I nie pal i nie cpaj..to tez kasa kosztuje..i idzie na takie głupoty a ludzie z brkau kasy miezkaja na bruku lub umieraja..:O

Gość Vanessa Kamila
wiem ktora sie do ciebie podwala Oliwa:) Wrózka mi napisał I napisała ze ten człowiek doprowadzi ciebie do zguby swoimi obietnicami ktore nie spełnia..widzisz? klamstwo wyszlo na jaw odnosnie patologii.. klamałes oni byli upchani gdzie indziej uczciwy facet tak nie robi. masz plus za to, ze ktoras chciala abys ja podwiozl z pracy a nie zrobiles z tego:) Chcoiaz ja wiem wolałaby abys ja podwiozl ale był wierny:) Lubie gentelmenow jak to kolezanka z pracy i prosila o podwiezienie..to kobieta slaba plec:) ja ide z siatkmai a ty ani be ani me ani ze pomoc niesc:O ani wiaz itp..tyle lta to obserwuje..I co tak nagle jako maz sie zmienisz i bedziesz brac te siatki? ciekwawe co nato psychiatra..bo nikt ot tak sie nie zmienia.

Gość Vanessa Kamila
ale 14 napisała miw rozka Kocha ciebie za twoje piekno wrazliowosc dobre serce juz teraz nie moze oderwac od ciebie wzrku i wciaz marzy by byc z toba.. zdradzic kto:D nie opdisałam..ale wiem

Gość Bella Edward
Nie trzeba mnie łaamc.. akochac wystarczy ze patologii tu nie bedzie kumpli siory kamili i innych ty ja i mieskzania dla ubogich ludzi 1 rodizna jest z pszczyny..matka sama wdowa a dzieci nie maja warunkow do nauki tesciowa Sywli i Michala sie nia opiekuje..ma łzy w oczach jak widiz te 5 dzieci od 1-14 lat..taki drobiazg ma..a ta pani sprzata.. daja jej ubrania itp Ook sylwii jest domek..ma dachwki..3 lata nic nie robia w nim..boojciec rodziny przewrocil ssie i zlamal noge..okazlao sie ze ma raka kosci i zmarl..te panie starsze sa tam jada kawe wypi placza i wracaja.. szkod ami ich od 2009 kiedy poraz 1 uslyszalam te hsitroei..niedawno tam bylm..szkoda tego dachu dachowek ty dasz kase dla nich. na ten dom zero jazdy noca w dzien zero dragow zaoszczedzisz. A ktos bedzie mial dom:)